Spring til indhold

ENERGY

9-12
Onsdag , 17:30-19:00
Elite
Marie Ahm‏‏‎ ‎
Store Sal
5199,-

 

Obs! Det er stadig uvist, om al undervisning -herunder danseundervisning- fremover skal pålægges moms. Disse priser er derfor uden moms.
OBS: Dette hold kræver at du som danser skal gennem audition. Læs mere på vores audition side

Det kræver optagelse for at komme på dette hold. Auditions er allerede afholdt.

ELITE SHOWDANCE KONKURRENCEHOLD

”ENERGY” er vores børne elite showdance konkurrencehold. Holdet træner meget intensivt både til deres holdtræning med fokus på konkurrencekoreografien og til deres tekniktime med fokus på både den basale grundteknik og avancerede overgulv øvelser der styrker eleverne. Den enkelte danser vil altså blive udfordret og udvikle sig meget gennem sæsonen. Derudover fokuserer vi selvfølgelig rigtig meget på at have et godt sammenhold, hvor der er plads til alle! Vi skal hygge os og have det mega sjovt, men samtidig have en koncentreret træning.

ENERGY deltager i følgende konkurrencer:

 • Kaufmann Cup
 • CPH-Open
 • DM i Showdance

Derudover opviser holdet til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers.

Såååå… Drømmer du om at danse på virkelig højt plan sammen med andre dansere, der er ligeså dedikerede som dig? Har du lyst til at være en del af vores dansefamilie og stærke fællesskab på tværs af hold og alder? Har du lyst til at få en masse gode oplevelser, som du aldrig vil glemme? Så tilmeld dig audition – vi glæder os til at se dig!!!

Forældreforventninger: Det kræver lidt ekstra af dig som forælder, når du melder dit barn til konkurrencedans. Et godt samarbejde mellem jer og instruktørerne er afgørende for en god sæson. I skal være indstillet på at indgå i kørselsordninger og opbakning til turneringer og opvisninger – dermed menes, at private aktiviteter planlægges udenom turneringer, opvisninger og træningslejre. Dette er en holddans og hver enkelt dansers tilstedeværelse er vigtig – for hele holdet. Dette gælder også de ugentlige træninger. Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud. Det forventes, at danseren deltager til ALLE konkurrencerne. OBS! Deltagelse i træningslejre er obligatorisk og en forudsætning for at gå på holdet! Tjek derfor datoer herunder INDEN du tilmelder dig. Kan man ikke deltage i træningslejre, så kan man desværre ikke gå på holdet.

OBS: Læs mere om hvad vi forventer af vores forældre og dansere på hold med auditions her: Eliteholds-vilkår-ADS

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 uundværlig holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til konkurrencetøj, konkurrencegebyrer mm. Holdlederen hjælper med at samle holdet inden de skal på scenen til konkurrencerne. Alle forældre forventes at hjælpe til, hvor der er brug for det.

Extra udgifter som kommer i løbet af året:

 • Kostume og evt. rekvisitter: 1500,-
 • 2 x træningslejr:
  – Nr. 1: Inkl. Forplejning og overnatning = 700,- Dato: 17-18/11 – 2023
  – Nr. 2: 5 timer uden forplejning = 350,- Dato: 13/1 – 2024
 • Konkurrence-Hygge  Alle konkurrencehold samles til teambuilding, opvisning mm.: 125,- Dato: 3/12-2023
  (Begge træningslejre + Konkurrence-Hygge er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
 • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 110,- pr. gang
Dag

Onsdag

Tidspunkt

17:30-19:00

Stilarter

Konkurrencehold, Showdance

Instruktør

Niveau

Elite

Sal

Store Sal

Alder

9-12

Holdets instruktør er:

Marie Ahm

INDEHAVER & INSTRUKTØR Dans er mit frirum Mit navn er Marie, og jeg er 20 år og indehaver af “Ahm Dance Studio”. Jeg har selv været aktiv danser, siden jeg var 5 år, og jeg elsker ALT ved den her danseverden! Jeg har mest danset showdance, men også disco, contemporary, Girly Hip Hop og standard/…

Læs mere om Marie
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.