Handelsbetingelser

Kontaktoplysninger:

Ahm Dance Studio v/ Marie Ahm

Messingvej 40A
8940 Randers SV
Telefon +45 41 81 49 36
[email protected]
CVR: 42476366

Priser:

Alle ydelser (undervisning) er ikke momspligtigt og derfor angivet uden moms.

Betaling:

Betaling sker med mobilepay eller betalingskort.

Betaling af abonnement:

Med din ordre oprettes et abonnement til Ahm Dance Studio´s dansehold.

Betaling: 100 procent af ordrebeløbet gennemføres umiddelbart efter ordremodtagelsen.

Hvis danseskolens aktiviteter stoppes i en periode (fx. pga. Corona Lockdown), så eleverne ikke kan deltage i undervisning/ konkurrencer/ andet, kan man ikke kræve at få hverken hele eller dele af kontingentet retur.

Kvittering:

Når vi har registreret din betaling, vil du modtage en kvittering på din e-mail adresse. (Husk at tjekke spam, hvis du ikke modtager den i din indbakke).

Kundens ansvar:

Hvis kunden ikke modtager en kvittering, er det kundens ansvar at kontakte Ahm Dance Studio for at sikre at betaling og reservation af holdplads er gennemført.

Rabatter:

Der ydes følgende rabatter:

Betaling for et helt år: 10 %

Søskenderabat: 10 % (gælder for nr. 2, 3 og 4 i søskendeflokken på det billigste hold)

Flerholds rabat: Der betales fuld pris på 1. hold (det dyreste hold). Der gives 25 % ved 2. hold, 50% ved 3. og 4. hold og 99% ved 5. 6. og 7. hold. Rabatten gives altså på det/de billigste hold. Bemærk! Flerholdsrabat gælder kun, hvis det er den SAMME person, der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.

Prøvetimer:

Man er velkommen til at komme til én gratis prøvetime, med mindre der står “udsolgt” på holdet. Man kan ikke reservere en plads på et hold med en prøvetime. Hold øje på hjemmesiden samme dag som du ønsker at komme til prøvetime, om der er ledige pladser.

Garderobe:

Brug af garderobe hos Ahm Dance Studio er på kundens eget ansvar.

Foto/ videotilladelse:

På Ahm Dance Studio tager vi billeder og optager video af vores dansere. Når du tilmelder dig selv eller dit barn et af vores hold/ andre arrangementer, giver du samtidig tilladelse til, at Ahm Dance Studio må fotografere/ filme. Disse billeder/ optagelser vil blive brugt til markedsføring af danseskolen på hjemmeside/ sociale medier. Ønsker du at frabede dig dette, henvender du dig til din danselærer.

Dansesæsonen:

Sæsonen starter i august og forløber frem til maj/ juni året efter. Datoer varierer fra år til år, men vil altid fremgå i vores kalender her på hjemmesiden. Her kan du også se, datoer for konkurrencer, opvisninger – hvornår danseskolen holder ferie mm. Her fremgår det også, at der ikke undervises på helligdage. Derfor er det også forskelligt fra hold til hold, hvor mange danselektioner der er i en sæson.

Fortrydelsesret:

Vi har 14 dages fortrydelsesret på alle vores dansehold – bortset fra eliteholdene. På alle andre hold end eliteholdene kan man fortryde sit køb på følgende måde: Senest på dagen for 2. danselektion skal eleven/ forælder til eleven underrette Ahm Dance Studio skriftligt på [email protected] om, at I har fortrudt købet og ønsker at ophæve handlen. Vi betaler herefter pengene tilbage (beløbet for den ene eller de to dansetimer fratrækkes dog). Vigtigt! Dette kan IKKE ske mundtligt, kun ved skriftlig henvendelse på mail.

Såfremt du fortryder købet og ønsker at ophæve handlen efter de 2 uger, er det dog ikke længere muligt at få penge tilbage. Stopper man efter de 14 dage hæfter man selv for hele beløbet. På eliteholdene er der ingen fortrydelsesret, når der er betalt, så har man accepteret eliteholdsvilkårerne og bundet sig til en plads på holdet for den sæson. Beløbet tilbagebetales ikke, hvis eleven skulle blive skadet/ ønsker at stoppe af andre årsager.

Der er ingen fortrydelsesret ved billetkøb til diverse arrangementer, workshops mm. Her tilbagebetales beløbet udelukkende, hvis dette aflyses af Ahm Dance Studio.

Udmeldelse:

Medlemskab ophører automatisk ved sæsonens udløb.

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.