Om os

Det hele startede med en drøm…

Lige så længe jeg husker, har jeg altid haft en stor drøm om at åbne min egen danseskole. Ikke bare en hvilken som helst danseskole men én, der i høj grad har fokus på fællesskabet, hyggen og den enkelte danser. Selvfølgelig er der på en danseskole altid fokus på at lære at danse – og udvikle sig som danser, og det er der naturligvis også hos os.

Jeg brænder for at skabe et sted, hvor der er plads til alle, og hvor hver enkelt danser føler sig set og hørt! Om man er nybegynder eller elitedanser, ung eller gammel, så har alle lige meget betydning i vores dejlige dansefamilie.

Jeg ved, hvor meget selv det mindste kompliment fra danselæreren betyder, også selvom trinene ikke sidder helt i skabet. Jeg ved, hvor meget det betyder, at man føler sig en del af holdet, sammenholdet og hele danseskolen! Det betyder så meget for danserens eget selvværd og ikke mindst lysten til at komme hver uge til danselektionerne. Gennem mine 13 danse-år, har jeg prøvet lidt af hvert.

Min vision med Ahm Dance Studio er, at det skal være en lille men hyggelig danseskole. En danseskole hvor alle føler sig trygge, hvor der er hjerterum, og alle har en følelse af at være en vigtig del af dansefamilien.

❤ Marie Ahm