Fyldt hold - tilmeld venteliste

Sukkerchok

Fyldt hold - tilmeld venteliste

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.

6-8 år
Torsdag, 16:00-16:45
Begynder / Let øvet
Instruktør: Marie Ahm

KONKURRENCEHOLD

Sukkerchok er et oplagt hold for dig, der drømmer om at gå til showdance! Vi vil have fokus på én koreografi med et bestemt tema, som vi skal lære at udtrykke gennem dans og performance. Temaet understøttes ligeledes af musikken, kostumer og styling. Men der vil selvfølgelig også være plads til masser af skæg og ballade. Instruktøren sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en god måde og bliver endnu dygtigere dansere i løbet af sæsonen.

Dette hold optræder både til julebal og afdansningsbal, men stiller også op i Danmarks største showdance-konkurrencer: Kaufmann Cup og DM. Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers city.

Vi afholder extra træning op til konkurrencerne, så vi sikrer alle er helt klar til “de skrå brædder”!

Det forventes, at eleverne deltager i alle konkurrencer.

Forældreforventninger: Din familie skal være indstillet på at indgå i kørselsordninger, hjælpe til med transport af f.eks. rekvisitter, samt opbakning til turneringer, opvisninger og extra træning. Dermed menes, at private aktiviteter planlægges udenom turneringer og opvisninger. Dette er en holddans og hver enkelt dansers tilstedeværelse er vigtigt – for hele holdet. Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her.

Alle vores konkurrencehold har 1-2 holdledere, som står for indsamling af penge til kostumer, bestilling af tøj mm. Selvfølgelig med hjælp fra os.


I sæson 20/21 stillede Sukkerchok op til sin første konkurrence, DM, og vandt sølv i begynderrækken – mega flot!

 

Extra udgifter da dette er et konkurrencehold:

  • Der skal desuden påregnes:

    • Kostumer og rekvisitter: 500,-

    • Ekstra træning op til konkurrencer a´ 2 timers varighed: 90,- (pr. gang) (de er obligatoriske)

    • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 85-95,- pr. gang

    • (Valgfrit men anbefales) 400,- til hold-hoodie med eget navn på

*Bemærk: Hvis samme danser tilmeldes flere hold, har søskende på andre hold eller der betales for et helt år, opnås der rabat.

Alder

Dag

Tidspunkt

Holdtype

Instruktør

Niveau