Spring til indhold

Sukkerchok

6-8 år
Torsdag, 15:50-16:35
Begynder / Let øvet
Anine Nylander‏‏‎ ‎Marie Ahm‏‏‎ ‎
Store Sal
Pris: 2.600 for hel sæson

KONKURRENCEHOLD

Sukkerchok er et oplagt hold for dig, der drømmer om at gå til showdance! Vi vil have fokus på én koreografi med et bestemt tema, som vi skal lære at udtrykke gennem dans og performance. Temaet understøttes ligeledes af musikken, kostumer og styling. Men der vil selvfølgelig også være plads til masser af skæg og ballade. Instruktøren sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en god måde og bliver endnu dygtigere dansere i løbet af sæsonen.

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

  • Kaufmann Cup
  • DM i Showdance

Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers city, samt til danseskolens julebal og afslutningsshow. Vi afholder desuden to obligatoriske extra træninger i løbet af sæsonen, hvor vi har lidt mere tid til at gå i dybden med detaljerne, så vi sikrer, alle er helt klar til “de skrå brædder”!

Forældreforventninger: Det kræver lidt ekstra af dig som forælder, når du melder dit barn til konkurrencedans. Et godt samarbejde mellem jer og instruktørerne er afgørende for en god sæson. I skal være indstillet på at indgå i kørselsordninger, hjælpe til med transport af f.eks. rekvisitter, samt opbakning til turneringer og opvisninger – dermed menes, at private aktiviteter planlægges udenom turneringer, opvisninger og extra træninger. Dette er en holddans og hver enkelt dansers tilstedeværelse er vigtig – for hele holdet. Dette gælder også de ugentlige træninger. Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud.

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 (uundværlig) holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til kostumer, konkurrencegebyrer mm. Man skal hjælpe med at samle holdet til konkurrencer mm. – eller uddelegere opgaverne til andre forældre på holdet. Alle forældre forventes at hjælpe til, hvor der er brug for det.

Konkurrence-resultater:

Sæson 21/22: DM i Showdance – de vandt GULD i debutant, minibørn! Og kan dermed kalde sig DANMARKSMESTRE 🙂 Derudover også super flotte placeringer i både Kaufmann Cup og Cph-Open, hvor de dansede mod elitehold.

Sæson 20/21: DM i Showdance – de fik SØLV i debutantrækken!

Extra udgifter da dette er et konkurrencehold:

    • Kostumer: 500,-
    • Eventuelle rekvisitter: 100,-
    • Ekstra træning op til konkurrencer a´ 2 timers varighed: 110,- (pr. gang – de er obligatoriske. Datoer: 9/10-22 kl. 12.30-14.30 + 8/1-23 kl. 13.30-15.30)
    • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 85-95,- pr. gang

“Vores datter på 7 år elsker at danse hos Marie i Ahm Dance Studio. Marie er fantastisk nærværende, smilende og anerkendende og hun giver børnene en masse tro på sig selv og booster deres selvværd. Som forældre er det virkelig dejligt at opleve” – Miriam, mor til Olivia fra Sukkerchok

Alder

6-8 år

Dag

Torsdag

Tidspunkt

15:50-16:35

Stilarter

Konkurrencehold, Showdance

Instruktør

Anine Nylander‏‏‎ ‎, Marie Ahm‏‏‎ ‎

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Store Sal

Mød din instruktør:

Marie Ahm

Jeg har fokus på hver enkelt danser, så alle går fra mine timer og føler sig “set”. Jeg elsker også at se, hvor meget mine elever udvikler sig på mine hold, og glæden i dem når de endelig får lov til at vise deres dans, og de kan mærke hvor fedt det er!

– Marie Ahm, indehaver af Ahm Dance Studio, og har danset de sidste 13 år

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.