Queen Bees

Dag

Torsdag

Tidspunkt

16:00-17:00

Stilarter

Konkurrencehold, Showdance

Instruktør

Regitze Rosenkilde‏‏‎ ‎, Molly Ahm‏‏‎ ‎

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Lille Sal – Messingvej

Alder

6-9 år

Pris for hel sæson kr. 3.895,00
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres, derfor gælder søskenderabat ikke ved valg af helsæson, da der allerede er trukket 10% fra i rabat her.
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres.
Gyldig fra 2-17 år.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt

NYHED: Vi har besluttet, at vi ændrer lidt i minibørn rækken i sæson 24/25. Queen Bees bliver vores nye “Minibørn Debutant hold”. Alderen hedder 6-9 år, i sæson 24/25 er det derfor årgang 2015-2018. Hvis du drømmer om Sukkerchok, så er det vores nye “Minibørn talenthold”, der er alderen 8-9 år. For optagelse herpå er det instruktørerne, der melder danserne klar – du skal som udgangspunkt have haft minimum ét år på Queen Bees (eller et tilsvarende konkurrencehold et andet sted).  Vi anbefaler, at børnene danser på et af vores supplementhold: Teknik Level 1 eller Contemporary 7-9 år for at dygtiggøre sig og få mere teknisk træning, hvis de drømmer om Sukkerchok, men det er ikke et krav.

KONKURRENCEHOLD

Queen Bees er det ideelle dansehold for både nybegyndere og let øvede minibørn-dansere i alderen 6-9 år, som drømmer om at gå til showdance og deltage i de største konkurrencer! Vi vil have fokus på én koreografi med et unikt tema, som vi skal lære at udtrykke gennem dans og performance. Musikken, kostumerne og stylingen vil være med til at forstærke temaet og skabe en magisk oplevelse på scenen. 

I den ugentlige undervisning vil eleverne lære en masse nye dansetrin, lettere over gulv øvelser og måske små løft. Instruktørerne sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en positiv måde, og at de vokser som dansere i løbet af sæsonen. 

På Ahm Dance Studio prioriterer vi et stærkt fællesskab, hvor der er plads til alle. Vi lægger vægt på både sjov og seriøs træning, så vi kan få de bedste oplevelser og opnå de bedste resultater sammen! Tag med på en rejse fyldt med dans, grin, nye venner og udvikling her på Queen Bees!

 

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

  • Kaufmann Cup 
  • DM i Showdance

Holdet optræder desuden til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers. Danseren forventes at deltage i alle konkurrencer og opvisninger. Sæt datoerne i din kalender allerede nu for både konkurrencer, opvisninger og ferie –  du finder dem lige HER !

 

BEMÆRK! Vi HAR SÆRLIGE REGLER (OGSÅ FOR BETALING) PÅ VORES KONKURRENCEHOLD. LÆS VENLIGST HER INDEN TILMELDING!

 

Der kommer følgende extra udgifter i løbet af året:

  • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 150,- pr. gang
  • Kostume og evt. rekvisitter: 800,-
  • 2 x “Mini-træningslejre” af 3 timer: 245,- pr. stk.
    D. 28/9 – 2024 & d. 12/1 – 2025
  • Derudover GRATIS formationstræning d. 26/1-2025

Bemærk! Deltagelse i træningslejre og formationstræning er obligatorisk og en forudsætning for deltagelse på holdet. Kan man ikke deltage i træningslejre, så kan man desværre ikke gå på holdet. RESERVÈR DERFOR DATOERNE I KALENDEREN ALLEREDE NU!

Molly Ahm

Molly Ahm

Instruktør
Læs mere
Regitze Rosenkilde

Regitze Rosenkilde

Instruktør
Læs mere