Særlige regler på konkurrencehold 24/25

Forældreforventninger samt regler på vores konkurrencehold: 

BØRN: SUKKERCHOK, QUEEN BEES, LIL’ DIVAS, TROUBLEMAKERS, SYMPHONY, DREAM GIRLS, LITTLE MIX & NEWSIES
JUNIOR: HOPE, EVITA, PREROGATIVE & GIRLS UNITED
VOKSEN: AIN´T YOUR MAMA

Når du melder dit barn til konkurrencedans, så kræver det en ekstra indsats af dig som forælder til en børne/ juniordanser. Et godt samarbejde mellem forældre og instruktører er nøglen til en succesfuld sæson! Hvis du er voksen danser gælder reglerne her selvfølgelig for dig – ikke dine forældre πŸ™‚

Vores kommunikationsplatform er i en lukket facebook-gruppe, det er derfor et krav, at du har en profil/ er villig til at oprette en, som du aktivt vil bruge til dette formål. 

Du skal være parat til at deltage i kørselsordninger, hjælpe til med makeup og håropsætninger, udarbejdelse og kørsel af eventuelle rekvisitter/ kulisser og selvfølgelig støtte op omkring turneringer og opvisninger – danseren forventes at deltage i alle konkurrencer og opvisninger, så reservér datoerne i din kalender allerede nu. Du finder dem lige HER!

Vi ser helst, at man dukker op til hver træning – også selvom man måske er blevet hjemme fra skole pga. lidt forkølelse/ anden mild sygdom. Det går nemlig ud over resten af holdet, hver gang der mangler en holdkammerat. Det er frustrerende for dem, der møder op hver gang, at holdet klarer sig dårligere til konkurrencerne, fordi der ofte er afbud – det umuliggør at øve formationer ordentligt – samt de rettelser i dansen som kommer i løbet af året skal gentages alt for mange gange. Fremmøde har stor betydning for hvor godt, holdet klarer sig til konkurrencerne. De hold, der har få eller ingen afbud er også dem, der klarer sig bedst.

Der er ikke mødepligt til den ugentlige træning på de hold, der ikke er elitehold (bortset fra EVITA & NEWSIES som er aspiranthold), men drømmer man om elite-niveau, så kan man ligeså godt øve sig på reglerne. Både forældre og dansere. 

TRÆNINGSLEJRE MED MØDEPLIGT:

Dog er der MØDEPLIGT på alle vores konkurrencehold ifht. træningslejre. De er obligatoriske og en forudsætning for deltagelse på holdet. Datoer for træningslejre står på holdbeskrivelsen, sæt dem i din kalender nu. VIGTIGT! Kan man ikke deltage i træningslejre, så kan man desværre ikke gå på holdet. Det gælder ALLE hold både minibørn, børn, junior og voksenhold.

BETALING FOR KONKURRENCEHOLD: 

Når man tilmeldes konkurrencedans, så binder du dig for hele sæsonen. Du bestemmer selv, om du vil betale for hele sæsonen på én gang og opnå rabat – eller om du vil betale af to omgange. Skulle du mod forventning udmelde dit barn i løbet af sæsonen, så vil du stadig skulle betale for sidste del af sæsonen, da dit barn optager en plads for en anden, som gerne ville have haft en plads på vores populære konkurrencehold.

Hvis vi finder en reservedanser, der kan overtage pladsen, så er pladsen gratis for reservedanseren. Udmelder du dit barn, så tilhører kostumet (inkl. sko mm.) danseskolen, således at vi frit kan råde over det og få det tilpasset en eventuel reservedanser. Kostumet skal afleveres på danseskolen umiddelbart efter udmeldelse. Udmeldelse kan kun ske ved skriftlig henvendelse på [email protected] – læs desuden vores handelsbetingelser lige HER.