Molly Ahm

INSTRUKTØR

Alle dansere skal føle sig trygge

Jeg har danset, siden jeg var 5 år. Jeg har danset stilarterne: Contemporary/moderne, showdance og hip hop. Jeg har danset på elite-niveau siden jeg var 9 år gammel.

Jeg har selv undervist siden 2023 – men hjalp til som assistenttræner på børneholdene allerede fra 2021. I 2024 har jeg gennemført et Mentorship program v/ Lappin Creatives (Daniella Lapin). Dette har styrket mine evner som underviser – jeg har været igennem mange forskellige stilarter bl.a. ballet, jazz, contemporary, floorwork, spring teknik, Graham og Horton teknik. Jeg har lært den teoretiske baggrund og fagsproget, som jeg alt sammen er noget, jeg kan bruge i min undervisning.

Dans fylder rigtig meget i mit liv, jeg ELSKER det mere end noget andet – dans er mit frirum! Jeg elsker at undervise alle mine piger, og jeg nyder at se, hvor meget de udvikler sig. Det er sjovt, at lære dem en masse nye trin og gå i dybden med teknik. Det er spændende at se, hvor meget den enkelte danser rykker sig i løbet af en sæson.

Det er vigtigt for mig, at der både er tid til seriøs træning – men vi skal også hygge os og have det sjovt sammen. Det er desuden meget vigtigt for mig, at alle dansere føler sig trygge og godt tilpas på danseskolen.

Molly Ahm profil