Regitze Rosenkilde

INSTRUKTØR

Teknik og danseglæde skal forenes

Jeg har danset, siden jeg var 5 år gammel. Jeg har mest danset Showdance, men også Contemporary og Hip Hop. Jeg har danset på elite niveau siden 2022, og var så heldig at blive tildelt hovedrollen to år i træk, hvilket jeg faktisk er ret stolt af. I 2023 vandt jeg sammen med mit hold Infinity VM (WADF) i Artistic Dance Show. I sæson 23/24 danser jeg på både Infinity, Cobra Inc. og Contemporary.

Dette er min første sæson som instruktør, det har været min store drøm i mange år! Jeg ELSKER at undervise vores små skønne piger sammen med Molly, som er en af mine bedste veninder. Jeg ved fra min egen tid som børnedanser, hvor vigtig instruktøren er for danserne. Vi har stort fokus på danseglæde og tryghed i vores undervisning. Det er vigtigt for os, at undervisningen er sjov men også seriøs – teknik og danseglæde skal forenes.

Det er vigtigt for mig og hele teamet her på Ahm Dance Studio, at danserne føler sig velkomne, trygge og set – jeg gør mit allerbedste for at give det videre til begge vores hold.

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.