Smarties

Alder

6-9 år

Dag

Tirsdag

Tidspunkt

16:00-16:50

Instruktør

Mathilde Dohn‏‏‎ ‎

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Lille Sal – Messingvej

Stilarter

Hip Hop

Pris for hel sæson kr. 3.195,00

Velkommen til “Smarties Hip Hop Crew”, det ultimative danseeventyr for de yngste stjerner i alderen 6-9 år! På “Smarties” handler det om at opleve glæden ved dans, udforske nye bevægelser og udvikle sig som dansere, alt sammen i en sjov og støttende atmosfære. Vi vil dykke ned i Hiphoppens grundlæggende elementer, herunder basistrin, footwork, isolations og transformations. Gennem sjove øvelser vil vi opbygge en solid dansefoundation og udfordre børnenes kreativitet og udtryk gennem dansen.Derudover øver vi en masse performance som vi kan anvende i de forskellige dansekoreografier gennem sæsonen. 

Smarties er designet til alle børn i alderen 6-9 år, der har en passion for dans og som ønsker at udforske Hip Hop verdenen. Uanset om dit barn er nybegynder eller har lidt erfaring, er de velkomne her på “Smarties”. 

Hvis man drømmer om at blive en dygtig og alsidig danser, så anbefaler vi kraftigt, at man allerede i en ung alder også lærer Hip Hop

I løbet af sæsonen får vi sammensat koreografierne til to shows, som holdet skal vise til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers. Det er altid en stor oplevelse for børnene, at få lov at optræde på den store flotte scene og vise sin familie, hvad man har lært. Sæt datoerne i din kalender allerede nu –  du finder dem lige her sammen med feriekalender mm.

Mathilde Dohn

Mathilde Dohn

Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.