Spring til indhold

Dream Girls

9-12 år
Torsdag, 16:40-17:40
Øvet / Meget øvet
Marie Ahm‏‏‎ ‎
Store Sal
Pris: 2.900 for hel sæson

KONKURRENCEHOLD

Dette hold er et showdance hold for dig, der har nogen eller meget danseerfaring, og som ønsker at tage din dans til det næste niveau.

På Dream Girls vil vi have fokus på én koreografi med et bestemt tema, som vi til konkurrencerne skal udtrykke gennem vores dans og performance. Det hele understøttes desuden af musikken, kostumer, styling og evt. rekvisitter. Eleven vil lære masser af teknik, arbejde på smidighed og styrke, samtidig med at vi har det super sjovt og hyggeligt – som jo er det allervigtigste! På dette hold lærer eleverne også ALT, hvad der er værd at vide om performance og udstråling og hvordan vi optræder foran et publikum. Der er desuden stort individuelt fokus på den enkelte elev, instruktøren sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en god måde og bliver endnu dygtigere dansere i løbet af sæsonen.

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

  • Kaufmann Cup
  • DM i Showdance

Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers city, samt til danseskolens julebal og afslutningsshow.

Forældreforventninger: Det kræver lidt ekstra af dig som forælder, når du melder dit barn til konkurrencedans. Et godt samarbejde mellem jer og instruktørerne er afgørende for en god sæson. I skal være indstillet på at indgå i kørselsordninger, hjælpe til med transport af f.eks. rekvisitter, samt opbakning til turneringer og opvisninger – dermed menes, at private aktiviteter planlægges udenom turneringer, opvisninger og træningslejre. Dette er en holddans og hver enkelt dansers tilstedeværelse er vigtig – for hele holdet. Dette gælder også de ugentlige træninger. Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud. Det forventes, at danseren deltager til konkurrencer – hver gang.

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 (uundværlig) holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til kostumer, konkurrencegebyrer mm. Man skal hjælpe med at samle holdet til konkurrencer mm. – eller uddelegere opgaverne til andre forældre på holdet. Alle forældre forventes at hjælpe til, hvor der er brug for det.

Konkurrence-resultater:

Sæson 20/21: DM i showdance – de vandt GULD i debutantrækken! Samt endte i finalen til Kaufmann Cup (selvom de var et begynderhold, SÅ vildt!). Her fik de 9. plads.

Sæson 21/22: DM i showdance – de vandt GULD i talentrækken! Så selvom de rykkede en række op, så kan de igen i år kalde sig Danmarksmestre 🙂 Herudover kvalificerede de sig endnu en gang til finalen i Kaufmann Cup og endte på en samlet 5. plads. Mega vildt! Højeste placering i Cph-Open var 2. pladsen. Dream Girls er et spændende hold med dansere, der virkelig brænder for dans og konkurrencer med alt hvad det indebærer.

Extra udgifter som kommer i løbet af året:

  • Kostumer: 500,-
  • Eventuelt rekvisitter: 100,-
  • 2 x træningslejr (Nummer 1: Inkl. Forplejning og overnatning = 650,- Dato: 8/10 kl. 14 til 9/10 kl. 12. Nummer 2: 5 timer uden forplejning = 300,- dato: 7/1-23 kl. 9-14. Begge træningslejre er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold.)
  • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 85-95,- pr. gang
Alder

9-12 år

Dag

Torsdag

Tidspunkt

16:40-17:40

Stilarter

Konkurrencehold, Showdance

Instruktør

Marie Ahm‏‏‎ ‎

Niveau

Øvet / Meget øvet

Sal

Store Sal

Mød din instruktør:

Marie Ahm

Jeg har fokus på hver enkelt danser, så alle går fra mine timer og føler sig “set”. Jeg elsker også at se, hvor meget mine elever udvikler sig på mine hold, og glæden i dem når de endelig får lov til at vise deres dans, og de kan mærke hvor fedt det er!

– Marie Ahm, indehaver af Ahm Dance Studio, og har danset de sidste 13 år

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.