Spring til indhold
Få pladser tilbage!

Icebreakers

8-12 år
Tirsdag , 18:20-19:10
Begynder / Let øvet
Sofia Klein‏‏‎ ‎
Store Sal

 

For dette hold skal der også påregnes en mindre udgift til opvisningstøj.
Fra nu til 21. maj
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres.
Gyldig fra 2-17 år.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Tillæg
Rabatter
Samlet Pris

Vores hiphop hold “Icebreakers” er for energiske danseglade drenge og piger i alderen 8-12 år. Målet er at eleverne lærer alle de fedeste hip hop moves. Vi kommer til at arbejde med alt fra grooves til basis trin, performance og lære flere forskellige dansekoreografier. Vi danser til alt fra old school hiphop musik, til de nyeste hits – samtidig med at vi selvfølgelig har det rigtig sjovt!

I løbet af sæsonen skal holdet vise deres seje Hip Hop moves til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers.

Kom og vær med og bliv en del af vores skønne dansefamilie!

Alder

8-12 år

Dag

Tirsdag

Tidspunkt

18:20-19:10

Instruktør

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Store Sal

Stilarter

Hip Hop

Mød din instruktør:

Sofia

Det er enormt vigtigt for mig, at alle mine elever føler sig trygge til træning og altid går derfra med en god fornemmelse i maven. Jeg ved netop selv, hvor vigtigt det er, at man føler sig set og hørt, og selvfølgelig at man hygger sig med at danse!

Sofia Klein, har danset i 7 år og danset både hip-hop og disco

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.