Icebreakers

Alder

10-12 år

Dag

Tirsdag

Tidspunkt

16:55-17:45

Instruktør

Mathilde Dohn‏‏‎ ‎

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Lille Sal – Messingvej

Stilarter

Hip Hop

Pris for hel sæson kr. 3.195,00
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres, derfor gælder søskenderabat ikke ved valg af helsæson, da der allerede er trukket 10% fra i rabat her.
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres.
Gyldig fra 2-17 år.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt

Velkommen til Icebreakers! Et forfriskende hip-hop dansehold skræddersyet til dansere i alderen 10-12 år, som gerne vil lære en masse Hip Hop. Uanset om du er nybegynder eller allerede har nogle dansetrin i bagagen, er du velkommen til at deltage og være en del af vores dansefællesskab.

Vi kommer til at arbejde med forskellige grooves og basistrin, og vi har fokus på at opbygge en solid dansefoundation ved at udforske forskellige hip-hop stilarter, basistrin og bevægelser. Gennem sjove øvelser vil vi arbejde på at forbedre vores teknik, timing og udtryk. Vi vil også øve en masse performance, som vi kan anvende i de forskellige dansekoreografier gennem sæsonen. 

På danseskolen vægter vi fællesskab højt. Vi opmuntrer til støtte, respekt og sjov blandt alle dansere på holdet. Sammen vil vi skabe et inkluderende og positivt miljø, hvor vi kan vokse og udforske vores passion for dans sammen.

Uanset om du ønsker at forbedre dine dansefærdigheder, møde nye venner eller bare have det sjovt, er du velkommen her på Icebreakers. 

I løbet af sæsonen får vi sammensat koreografierne til to shows, som holdet skal vise til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers. Det er altid en stor oplevelse for børnene, at få lov at optræde på den store flotte scene og vise sin familie, hvad man har lært.
Sæt datoerne i din kalender allerede nu –  du finder dem lige her sammen med feriekalender mm.

Mathilde Dohn

Mathilde Dohn

Instruktør
Læs mere