Spring til indhold

Icebreakers

8-12 år
Tirsdag, 18:20-19:10
Begynder / Let øvet
Instruktør: Sofia Klein
Sal: Store Sal
Pris: 2.400 for hel sæson

Tilmelding åbner d. 13. juni

Vores hiphop hold “Icebreakers” er for energiske danseglade drenge og piger i alderen 8-12 år. Målet er at eleverne lærer alle de fedeste hip hop moves. Vi kommer til at arbejde med alt fra grooves til basis trin, performance og små dansekoreografier. Vi danser til alt fra old school hiphop musik, til de nyeste hits – samtidig med at vi selvfølgelig har det rigtig sjovt!

I løbet af sæsonen skal holdet vise deres seje Hip Hop moves til danseskolens julebal og afslutningsshow. Det er altid super sjovt at vise sin familie hvad man har lært, og vi holder en kæmpe fest! Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers city.

Kom og vær med og bliv en del af vores skønne dansefamilie!

Alder

Dag

Tidspunkt

Instruktør

Niveau

Sal

Stilarter

Instruktør: Sofia Klein

Det er enormt vigtigt for mig, at alle mine elever føler sig trygge til træning og altid går derfra med en god fornemmelse i maven. Jeg ved netop selv, hvor vigtigt det er, at man føler sig set og hørt, og selvfølgelig at man hygger sig med at danse!

Sofia Klein, har danset i 7 år og danset både hip-hop og disco
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.