Spring til indhold

Luna Søby

INSTRUKTØR

Dans gør mig glad

Mit navn er Luna, og jeg er 17 år gammel. Til hverdag går jeg i gymnasiet og danser showdance her på Ahm Dance Studio. Jeg har danset, siden jeg var 7 år gammel. Jeg har danset disco på eliteniveau i mange år, og jeg har derfor deltaget i en masse turneringer. Jeg elsker at danse, fordi det gør mig glad, og jeg glemmer alt omkring mig – og så skabes der bare altid en god stemning når man danser sammen med andre!

Jeg elsker at lære nye ting, og jeg glæder mig endnu mere til at lære fra mig – og undervise en masse søde børn. For mig, er det super vigtigt, at alle har det sjovt, når de er til dans, men også at alle bliver set og hørt af deres danselærer. Jeg går også rigtig meget op i sammenhold. Det er endnu sjovere at være i danselokalet, hvis der grines en masse, og alle føler sig trygge ved hinanden.

Jeg elsker at danse, fordi det gør mig glad, og jeg glemmer alt omkring mig – og så skabes der bare altid en god stemning når man danser sammen med andre!

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.