Spring til indhold

Gitte Ahm

Daglig leder

Fra dancemom til ansat på min datters danseskole

Jeg hedder Gitte, og som I nok har luret, så er jeg mor til Marie -og Molly. Jeg har været entusiatisk dancemom siden 2008, hvor Marie startede til dans. Jeg elsker hele denne danseverden og alle de oplevelser, det har givet os (og stadig giver os) sammen som familie. Jeg føler mig heldig over at være så stor en del af begge mine pigers hverdag.

Vi har mødt så mange dejlige dansepiger og deres familier gennem årene, og mange af de bekendtskaber har udviklet sig til dybe venskaber både for pigerne og mig. Det er uden tvivl toppen af kransekagen for mig 😉

Siden Marie startede med at undervise alene i 2019, har jeg været ved hendes side og hjulpet med alt det praktiske, og jeg fik hurtigt en koordinerende rolle på konkurrenceholdene. Danseverdenen er gennem årene også blevet min passion og hobby, og som familie har vi hjulpet Marie med alle de praktiske ting, der også ligger i at åbne og ikke mindst drive sin egen danseskole. Nu er der blevet plads til at have mig “rigtigt” med på holdet – hvilket vi begge glæder os over.

Med min baggrund som pædagog og de senere år som kontorassistent/ koordinator/ SoMe blæksprutte, så kan jeg bidrage med lidt af hvert. Det er bl.a. mig, I får fat i fremover, når der ringes til danseskolen.

Selvom dans også er min passion, så har pigerne på ingen måde arvet deres danse-skills fra mig 😉 MEN jeg arbejder på sagen hver mandag sammen med alle de andre skønne Hit Fit damer.

Danseverdenen er også blevet min passion og hobby

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.