Fyldt hold - tilmeld venteliste

Girls United

Fyldt hold - tilmeld venteliste

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.

13-17 år
Torsdag, 18:40-20:10
Øvet / Meget øvet
Instruktør: Marie Ahm

KONKURRENCEHOLD

Girls United er et hold for alle piger mellem 13-17 år, som har lyst til at være en del af et hold, hvor vi sammen får skabt et fedt show!

Vi vil have fokus på én koreografi med et bestemt tema, som vi til konkurrencerne skal udtrykke gennem vores dans og performance. Det hele understøttes desuden af musikken, kostumer, styling og evt. rekvisitter.

Eleven vil lære masser af teknik, arbejde på smidighed og styrke, samtidig med at vi har det super sjovt og hyggeligt – som jo er det allervigtigste! På dette hold lærer eleverne også ALT, hvad der er værd at vide om performance og udstråling og hvordan vi optræder foran et publikum. Der er desuden stort individuelt fokus på den enkelte elev, instruktøren sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en god måde og bliver endnu dygtigere dansere i løbet af sæsonen.

Dette hold optræder både til julebal og afdansningsbal, men stiller også op i Danmarks største showdance-konkurrencer: Kaufmann Cup, DM og Danmark Danser. Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers city.

Vi afholder to obligatoriske træningslejre med overnatning i løbet af sæsonen. Det forventes desuden at eleverne deltager i alle konkurrencer.

Forældreforventninger: Din familie skal være indstillet på at indgå i kørselsordninger, hjælpe til med transport af f.eks. rekvisitter, samt opbakning til turneringer og opvisninger – dermed menes, at private aktiviteter planlægges udenom turneringer, opvisninger og træningslejre. Dette er en holddans og hver enkelt dansers tilstedeværelse er vigtigt – for hele holdet. Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her.

Alle vores konkurrencehold har 1-2 holdledere, som står for indsamling af penge til kostumer, bestilling af tøj mm. Selvfølgelig med hjælp fra os.

 

Extra udgifter da dette er et konkurrencehold:

  • Der skal desuden påregnes:

    • Kostumer og rekvisitter: max 1000,-

    • 2 x træningslejr (inkl. aftensmad, overnatning og morgenmad): 500,- pr gang (de er obligatoriske)

    • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 85-95,- pr. gang

    • (Valgfrit men anbefales) 400,- til hold-hoodie med eget navn på

*Bemærk: Hvis samme danser tilmeldes flere hold, har søskende på andre hold eller der betales for et helt år, opnås der rabat.

 

“Min datter har gået til dans i ca 5 år og er først blevet rigtig glad for danseundervisning efter hun er startet hos Marie Ahm. Hun sætter fokus på fællesskabet og vægter samarbejde og det sociale højt, hvilket giver et trygt og imødekommende miljø. Marie er fantastisk til at møde sine elever ligeværdigt, så man som danser føler sig set og ikke bare som én i mængden”

– Anne, mor til Marie fra Girls United

Alder

Dag

Tidspunkt

Holdtype

Instruktør

Niveau