Mathilde Dohn

INSTRUKTØR

Jeg kan være mig selv 100%

Mit navn er Mathilde, og jeg er 17 år gammel. Til hverdag går jeg på Randers Statsskole, og danser selv showdance her hos Ahm Dance Studio. Jeg startede med at danse, da jeg var 7, og har elsket det lige siden.

For mig er dans det sted, hvor jeg kan være mig selv 100%, og det får mig altid i det bedste humør. Den danseglæde jeg får af at danse, er en glæde jeg synes, alle skal prøve at føle.

Jeg går meget op i, at der er god energi og godt humør i min undervisning samt seriøsitet og et godt sammenhold. Det vigtigste er, at man føler sig tryg på holdet, så man kan slå sig løs, og give den gas. Jeg har afprøvet en masse forskellige stilarter, men hip hop er helt klart min favorit. Jeg har danset hip hop på konkurrence niveau i flere år, og har været vant til at koreografere mine egne soloer. Jeg møder altid op med et smil og godt humør, klar til at undervise i både Hip Hop, Showdance og Tik Tok Dance.

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.