Evita

Tidspunkt

19:00-20:00

Stilarter

Konkurrencehold, Musical, Showdance

Instruktør

Freja Nørgaard Jensen

Niveau

Øvet / Meget øvet

Sal

Store Sal – Messingvej

Alder

13-17 år

Dag

Onsdag

Pris for hel sæson kr. 3.895,00

KONKURRENCEHOLD (ASPIRANT TIL ELITE)
Har du flere års danseerfaring og er klar på at tage dansen til et meget højt niveau? Er du og dine forældre også klar på at følge aspirantholds reglerne?
Så er vores aspiranthold det perfekte hold for dig!
EVITA er det ideelle dansehold for meget øvede dansere i alderen 13-17 år, som drømmer om at gå til showdance og deltage i de største konkurrencer! Vi vil have fokus på én koreografi med et unikt tema, som vi skal lære at udtrykke gennem dans og performance. Musikken, kostumerne og stylingen vil være med til at forstærke temaet og skabe en magisk oplevelse på scenen. 

I den ugentlige undervisning vil eleverne lære en masse nye dansetrin, over gulvøvelser og måske små løft. På dette hold lærer eleverne også ALT, hvad der er værd at vide om performance og udstråling og hvordan vi optræder foran et publikum! Instruktørerne sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en positiv måde, og at de vokser som dansere i løbet af sæsonen. 

På Ahm Dance Studio prioriterer vi et stærkt fællesskab, hvor der er plads til alle. Vi lægger vægt på både sjov og seriøs træning, så vi kan få de bedste oplevelser og opnå de bedste resultater sammen! Tag med på en rejse fyldt med dans, grin, nye venner og udvikling her på EVITA!

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

 • Kaufmann Cup 
 • DM i Showdance

Holdet optræder desuden til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers. Danseren forventes at deltage i alle konkurrencer og opvisninger.
Sæt datoerne i din kalender allerede nu for både konkurrencer, opvisninger og ferie.
Du finder dem lige HER !

BEMÆRK! EVITA ER ASPIRANTHOLD TIL ELITE! DERFOR GÆLDER DISSE ASPIRANTHOLDS REGLER IFHT. B.LA. MØDEPLIGT – LÆS HER – TILMELD KUN DETTE HOLD, HVIS BÅDE DANSERE OG FORÆLDRE ER INDFORSTÅET MED DISSE REGLER!

Der kommer følgende extra udgifter i løbet af året:

 • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 150,- pr. gang
 • Kostume og evt. rekvisitter: 800,-
 • Family Dance Camp: 845,-
  Datoer 6-7/9 -2024 (inkl. mad og overnatning. Lokation: Vivild Efterskole)
 • 2 x træningslejr af 6 timer: 445,-
  D. 4/10 – 2024 & d. 17/1 – 2025 
 • Derudover GRATIS formationstræning d. 26/1-2025.
 • Hvis holdet kvalificerer sig til finalen i Kaufmann Cup, vil der blive opkrævet for ekstra træninger op til.
 • Bemærk! Deltagelse i træningslejre og formationstræning er obligatorisk og en forudsætning for deltagelse på holdet. Kan man ikke deltage i træningslejre, så kan man desværre ikke gå på holdet. RESERVÈR DERFOR DATOERNE I KALENDEREN ALLEREDE NU!

 

Freja Nørgaard Jensen

Freja Nørgaard Jensen

Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.