Freja Nørgaard Jensen

INSTRUKTØR

Musical er min helt store passion!

Jeg har i mine mange år som aktiv danser bevæget mig rundt i mange forskellige stilarter som hip hop, contemporary og standard/latin, men det er i showdance, jeg primært har fået lov at udfolde mig som danser. Her har jeg både begået mig på scenen som konkurrencedanser, men jeg har også brugt showdance til, at dygtiggøre mig indenfor musical.

Jeg selv har spillet musical, jeg var 4 år gammel, og jeg har stået på diverse store amatør musicalscener siden, jeg var 15 år gammel, med store roller som:

– Elle Woods i “Legally Blond”, Horsens Ny Teater (2024)

– Sandy i “Grease”, Horsens Ny Teater (2022)

– Stephanie i “Saturday Night Fever”, Vejle Musikteater (2020)

Samt hovedroller i børnemusicalsene “Busters Verden” (2021) og “Otto er et næsehorn” (2022) ved MCH Herning kongres. Derudover har jeg fået et års undervisning på Aarhus Musicalteaters performancehold, og et års undervisning ved Den Jyske Opera.

Min erfaring indenfor musicalfaget har givet mig mulighed for at arbejde med nogen af landets allerbedste musicalkoreografer, der har rustet mig til selv at udfolde mig som musicalkoreograf. Musicalgenren er bred, men i mine timer vil jeg primært bruge stilarten showdance, der oftest er den stilart, musical gør brug af. Det bliver dog showdance med et musicaltwist, for hvis der er noget mine mange år på scenen har lært mig, så er det at trin, dramatisk indlevelse og udtryk er det, der skaber dygtige musicaldansere, så det vægter jeg højt i mine koreografier. Jeg elsker at lære fra mig og glæder mig enormt meget til at danse med nogle danseglade unge, der har mod på at kaste sig ud i musicalgenren sammen med mig ❤️

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.