Freja Nørgaard Jensen

INSTRUKTØR

Musical er min helt store passion!

Mit navn er Freja, og jeg er 20 år gammel

Jeg har i mine 11 år som aktiv danser bevæget mig rundt i mange forskellige stilarter som hip hop, contemporary og standard/latin, men det er i showdance, jeg primært har fået lov at udfolde mig som danser. Her har jeg både begået mig på scenen som konkurrencedanser, men jeg har primært brugt showdance til, at dygtiggøre mig indenfor musical.

Jeg selv har spillet musical siden, jeg var 4 år gammel, og jeg har stået på diverse store amatør musicalscener siden, jeg var 15 år gammel, med store roller som Sandy i Grease på Horsens Ny Teater, Stephanie i Saturday Night Fever på Vejle musikteater samt hovedroller i børnemusicalsene Busters Verden og Otto er et næsehorn ved MCH Herning kongres. Derudover har jeg fået et års undervisning på Aarhus Musicalteaters performancehold, og er netop blevet optaget på Den Jyske Operas talentprogram.

Min erfaring indenfor musicalfaget har givet mig mulighed for at arbejde med nogen af landets allerbedste musicalkoreografer, der har rustet mig til selv at udfolde mig som musicalkoregraf bl.a. på C. La Cour skole, hvor jeg de sidste par år har arbejdet som koreograf og instruktørassistent på deres musical to gange om året. Her har jeg fået lov til at undervise unge fra 5.-9. klasse i musicaldans.

Musicalgenren er bred, men i mine timer vil jeg primært bruge stilarten showdance, der oftest er den stilart musicals gør brug af. Det bliver dog showdance med et musicaltwist, for hvis der er noget mine mange år på scenen har lært mig, så er det at trin, dramatisk indlevelse og udtryk er præcis lige vigtige, når man ønsker at blive en dygtig musicaldanser, så det vægter jeg højt i mine koreografier.

Jeg elsker at lære fra mig og glæder mig enormt meget til at danse med nogle danseglade unge, der har mod på at kaste sig ud i musicalgenren sammen med mig ❤️

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.