Contemporary 10-12 år

Tidspunkt

18:10-19:00

Stilarter

Contemporary

Instruktør

Regitze Rosenkilde‏‏‎ ‎, Molly Ahm‏‏‎ ‎

Niveau

Øvet / Meget øvet

Alder

10-12

Sal

Lille Sal – Messingvej

Dag

Torsdag

Pris for hel sæson kr. 3.195,00

Glæd jer til et af de mest efterspurgte hold her på danseskolen!

Contemporary har sine rødder i stilarterne: Jazz, ballet og moderne. Det er en meget smuk, udtryksfuld og stærk danseform.

I Contemporary er der plads til individualitet – at gøre dansen til “ens eget” og at turde frigøre sig fra regler, begrænsninger og forventninger er noget af det smukkeste. Her kan du tillade dig selv at blive sårbar, udtrykke dig ærligt og opdage skønheden i dit eget autentiske danseudtryk. Det handler om at lytte til din egen krop, turde stole på dine instinkter og at være villig til at udforske nye bevægelser. Det er en rejse, hvor du konstant udfordrer og udvikler dig selv, og hvor du opdager nye lag af kreativitet og selvudfoldelse.

Vi vil arbejde med både med styrke, fleksibilitet, musikforståelse, floorwork, spring, drejninger og selvfølgelig at kunne performe og formidle koreografiernes historier gennem både langsomme og hurtige trin.

Vi anbefaler varmt dette hold til alle, der ønsker at dygtiggøre sig indenfor dansen – uanset om du danser hip hop, showdance, disco eller noget helt andet. Du vil udvikle dig både teknisk og i din performance!

Eleverne optræder til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers.
OBS! I skal påregne en ekstra udgift til opvisningstøj på max 300,-
Sæt datoerne i din kalender allerede nu –  du finder dem lige her sammen med feriekalender mm.

Molly Ahm

Molly Ahm

Instruktør
Læs mere
Regitze Rosenkilde

Regitze Rosenkilde

Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.