Sukkerchok

Dag

Mandag

Tidspunkt

16:00-17:00

Stilarter

Konkurrencehold, Showdance

Instruktør

Marie Ahm‏‏‎ ‎

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Store Sal – Messingvej

Alder

8-9 år

Pris for hel sæson kr. 3.895,00

KONKURRENCEHOLD

NYHED: Vi har besluttet, at vi ændrer lidt i minibørn rækken i sæson 24/25. Sukkerchok bliver vores nye “Minibørn Talent hold”. Der ændres på alder og udgangspunkt for optagelse på holdet. Enten skal man have gået minimum et år på vores “Minibørn debutant hold”: Queen Bees, eller et tilsvarende konkurrencehold et andet sted. Det kan dog ske, at vi får øje på talenter på andre hold, og så kan de få tilbudt en plads. Alderen hedder: 8-9 år. I sæson 24/25 er det derfor årgang 2015-2016. Vi anbefaler, at børnene danser på et af vores supplementhold: Teknik Level 1 eller Contemporary 7-9 år for at dygtiggøre sig og få mere teknisk træning, men det er ikke et krav.

Sukkerchok er det ideelle dansehold for vores øvede minibørn-dansere i alderen 8-9 år, som drømmer om at gå til showdance og deltage i de største konkurrencer! Vi vil have fokus på én koreografi med et unikt tema, som vi skal lære at udtrykke gennem dans og performance. Musikken, kostumerne og stylingen vil være med til at forstærke temaet og skabe en magisk oplevelse på scenen. 

I den ugentlige undervisning vil eleverne lære en masse nye dansetrin, lettere over gulv øvelser og måske små løft. Instruktøren sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en positiv måde, og at de vokser som dansere i løbet af sæsonen. 

På Ahm Dance Studio prioriterer vi et stærkt fællesskab, hvor der er plads til alle. Vi lægger vægt på både sjov og seriøs træning, så vi kan få de bedste oplevelser og opnå de bedste resultater sammen! Tag med på en rejse fyldt med dans, grin, nye venner og udvikling her på Sukkerchok!

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

  • Kaufmann Cup 
  • DM i Showdance

Holdet optræder desuden til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers. Danseren forventes at deltage i alle konkurrencer og opvisninger.
Sæt datoerne i din kalender allerede nu for både konkurrencer, opvisninger og ferie –  du finder dem lige HER !

BEMÆRK! Vi HAR SÆRLIGE REGLER (OGSÅ FOR BETALING) PÅ VORES KONKURRENCEHOLD.
LÆS VENLIGST HER INDEN TILMELDING!

Der kommer følgende extra udgifter i løbet af året:

  • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 150,- pr. Gang
  • Kostume og evt. rekvisitter: 800,-
  • 2 x “Mini-træningslejre” af 3 timer: 245,-
    D. 20/9 – 2024 & d. 19/1 – 2025
  • Derudover GRATIS formationstræning d. 26/1-2025

Bemærk! Deltagelse i træningslejre og formationstræning er obligatorisk og en forudsætning for deltagelse på holdet. Kan man ikke deltage i træningslejre, så kan man desværre ikke gå på holdet. RESERVÈR DERFOR DATOERNE I KALENDEREN ALLEREDE NU!

Marie Ahm

Marie Ahm

Indehaver og Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.