Marie Ahm

INDEHAVER & INSTRUKTØR

Dans er mit frirum

Mit navn er Marie, og jeg er indehaver af “Ahm Dance Studio” ❤️

Jeg har selv været aktiv danser, siden jeg var 5 år, og jeg elsker ALT ved den her danseverden! Jeg har mest danset Showdance og Contemporary, men også Disco, Hip Hop og Standard/ Latin. Jeg har deltaget i et hav af konkurrencer, og jeg ved lige præcis, hvordan jeg skal klæde alle mine dansere godt på, så de bliver HELT klar til at indtage de store scener. For mig selv er dansen mit frirum, hvor jeg kan være 100% mig selv! Der er ikke noget, jeg elsker mere end at give mig fuldt ud til træning, freestyle foran spejlet derhjemme og bare mærke danseglæden i hele kroppen ❤️

Jeg startede som assistenttræner, da jeg var 13 år, og siden 2019 har jeg selv undervist både børn, unge og voksne, og det er det bedste job i hele verden! I juni 2021 fik jeg en enestående mulighed for at realisere min store drøm – nemlig at åbne min egen lille danseskole. Til trods for min unge alder, så var det en drøm, jeg havde haft i mange år, det var virkelig vildt endelig at få lov at udleve den. Danseskolen er mit hjertebarn, og det glæder mig at se, hvor meget den allerede er vokset og blevet til en stor succes.

Jeg elsker at give mine elever en god og sjov oplevelse hver eneste gang, de kommer. Jeg har fokus på hver enkelt danser, så alle går fra mine timer og føler sig “set”. Jeg elsker at se, hvor meget mine elever udvikler sig – og opleve glæden i dem, når de endelig får lov til at vise deres dans, og de kan mærke hvor fedt det er!

Det ligger mig desuden meget på sinde, at vi på alle hold – udover selvfølgelig masser af dans – også har fokus på det sociale, så alle lærer hinanden at kende, bliver trygge ved hinanden så vi får et godt hold, hvor danserne hygger sig med hinanden.

Jeg er stolt over at alle mine dansebørn (store som små) har fanget og forstået undertitlen på Ahm Dance Studio “DIN DANSEFAMILIE”: For her er vi virkelig én stor dansefamilie ❤️

Marie Ahm profil fotoshoot