ENERGY

Dag

Mandag

Tidspunkt

17:05-18:35

Stilarter

Konkurrencehold, Showdance

Instruktør

Marie Ahm‏‏‎ ‎

Niveau

Elite

Sal

Store Sal – Messingvej

Alder

9-12

Pris for hel sæson kr. 6.595,00

Det kræver optagelse for at komme på dette hold! Næste audition afholdes onsdag d. 29. maj fra kl. 15:45-18:15 i Arena Randers 🌟

ELITE SHOWDANCE KONKURRENCEHOLD

ENERGY er vores elite showdance konkurrencehold, skabt til de mest dedikerede og talentfulde børnedansere. Holdet træner meget intensivt i deres træninger med fokus på konkurrencekoreografien og i tekniktimen er der fokus på både de grundlæggende teknikker, avancerede overgulv øvelser – inklusive de unikke spring og tricks fra årets koreografi. 

(Det vil sige, at udover den ugentlige holdtræning hver mandag, så har ENERGY også deres ugentlige tekniktime hver onsdag kl. 17:05-18:05 i Sal 1 i Arena Randers. Begge træninger er obligatoriske)

På ENERGY møder du andre dansere, der deler din dedikation og passion. Vi garanterer en udfordrende rejse, hvor du vil udvikle dig markant gennem sæsonen. 

På Ahm Dance Studio prioriterer vi et stærkt fællesskab, hvor der er plads til alle. Vi lægger vægt på både sjov og seriøs træning, så vi kan få de bedste oplevelser og opnå de bedste resultater sammen! 

Holdet deltager i Danmarks største konkurrencer:

 • Kaufmann Cup
 • Danmark Danser
 • DM i Showdance

Holdet optræder desuden til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers. Danseren forventes at deltage i alle konkurrencer og opvisninger.
Sæt datoerne i din kalender allerede nu for både konkurrencer, opvisninger og ferie.
Du finder dem lige HER !

OBS: INDEN DU TILMELDER DIG AUDITION, SKAL BÅDE FORÆLDRE OG DANSERE HAVE LÆST OG ACCEPTERET VORES ELITEHOLDS-REGLER, DU FINDER DEM LIGE HER!

Holdleder: Vores elitehold har desuden 1 uundværlig holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til konkurrencetøj, konkurrencegebyrer mm. Holdlederen hjælper også med at samle holdet inden de skal på scenen til konkurrencerne samt diverse koordineringsopgaver i løbet af sæsonen.

 

Der kommer følgende extra udgifter i løbet af året:

 • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 150,- pr. gang
 • Kostume og evt. rekvisitter: 1500,-
 • Family Dance Camp: 845,-
  D. 7-8/9 -2024 (inkl. mad og overnatning. Lokation: Vivild Efterskole)
 • 2 x træningslejre af 6 timer: 445,-
 • 2 x træningslejre af 5 timer: 375,-
  D. 29/9-2024 & d. 2/11-2024 & 12/1-2025 & 22/2-2025
 • Derudover GRATIS formationstræning d. 26/1-2025
 • Hvis holdet kvalificerer sig til finalen i Kaufmann Cup, vil der blive opkrævet for ekstra træninger op til.
 • Bemærk! Deltagelse i træningslejre og formationstræning er obligatorisk og en forudsætning for deltagelse på holdet. Kan man ikke deltage i træningslejre, så kan man desværre ikke gå på holdet. RESERVÈR DERFOR DATOERNE I KALENDEREN ALLEREDE NU!

 

Marie Ahm

Marie Ahm

Indehaver og Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.