Musical / Showdance

Alder

10-17 år

Dag

Onsdag

Tidspunkt

18:05-18:55

Stilarter

Musical, Showdance

Instruktør

Freja Nørgaard Jensen

Niveau

Elite, Øvet / Meget øvet

Sal

Store Sal – Messingvej

Pris for hel sæson kr. 3.195,00

Er du vild med musicalstilen, og kan du ikke få nok af at danse? Så er dette hold lige noget for dig! Holdet deltager ikke i nogen konkurrencer, men det er et alletiders supplements hold til alle, der danser på meget øvede/elite showdance-hold. Niveauet her er højt – derfor får du en virkelig god mulighed for at udvikle dit talent og lære en masse nye trin!

Freja har fokus på at lære jer flere koreografier, der gør brug af forskellige udtryk og kommer rundt om mange af musicalens stilarter. Eleverne vil lære masser af teknik, arbejde med smidighed og styrke, samtidig med at vi har det super sjovt og hyggeligt! Udover showdance så lærer I også ALT, hvad der er værd at vide om performance og udstråling, og hvordan man optræder foran et publikum. Der er desuden stort individuelt fokus på den enkelte elev, instruktøren sørger nemlig for at ALLE elever bliver udfordret på en god måde, og bliver endnu dygtigere dansere i løbet af sæsonen.

Hos Ahm Dance Studio er tryghed, sammenhold og venskaber det allervigtigste – og vi har stort fokus på, at alle føler sig velkomne, føler sig trygge og opbygger nye venskaber.

Eleverne optræder til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers.
OBS! I skal påregne en ekstra udgift til opvisningstøj på max 300,-
Sæt datoerne i din kalender allerede nu –  du finder dem lige her sammen med feriekalender mm.

Freja Nørgaard Jensen

Freja Nørgaard Jensen

Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.