Hope

Dag

Tirsdag

Tidspunkt

17:55-18:55

Stilarter

Konkurrencehold, Showdance

Instruktør

Ida Haulrik Friis, Freja Munk

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Sal 1 – Arena Randers

Alder

13-17 år

Pris for hel sæson kr. 3.895,00

(Bemærk! Undervisningen foregår i “Sal 1”, Arena Randers)

KONKURRENCEHOLD
HOPE er det ideelle dansehold for både nybegyndere og let øvede dansere i alderen 13-17 år, som drømmer om at gå til showdance og deltage i de største konkurrencer! Vi vil have fokus på én koreografi med et unikt tema, som vi skal lære at udtrykke gennem dans og performance. Musikken, kostumerne og stylingen vil være med til at forstærke temaet og skabe en magisk oplevelse på scenen. 

I den ugentlige undervisning vil eleverne lære en masse nye dansetrin, lettere over-gulvøvelser og måske små løft. På dette hold lærer eleverne også ALT, hvad der er værd at vide om performance og udstråling og hvordan vi optræder foran et publikum!
Instruktørerne sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en positiv måde, og at de vokser som dansere i løbet af sæsonen. 

På Ahm Dance Studio prioriterer vi et stærkt fællesskab, hvor der er plads til alle. Vi lægger vægt på både sjov og seriøs træning, så vi kan få de bedste oplevelser og opnå de bedste resultater sammen! Tag med på en rejse fyldt med dans, grin, nye venner og udvikling her på HOPE!

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

 • Kaufmann Cup 
 • DM i Showdance

Holdet optræder desuden til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers. Danseren forventes at deltage i alle konkurrencer og opvisninger.
Sæt datoerne i din kalender allerede nu for både konkurrencer, opvisninger og ferie.
Du finder dem lige HER !

BEMÆRK! VI HAR SÆRLIGE REGLER (OGSÅ FOR BETALING) PÅ KONKURRENCEHOLD.
LÆS VENLIGST HER INDEN TILMELDING.

Der kommer følgende extra udgifter i løbet af året:

 • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 150,- pr. gang
 • Kostume og evt. rekvisitter: 800,-
 • Family Dance Camp: 845,-
  D. 6-7/9 -2024 (inkl. mad og overnatning. Lokation: Vivild Efterskole)
 • 2 x træningslejr af 6 timer: 445,-
  D. 27/9 – 2024 & d. 10/1 – 2025.
 • Derudover GRATIS formationstræning d. 26/1-2025.Bemærk! Deltagelse i træningslejre og formationstræning er obligatorisk og en forudsætning for deltagelse på holdet. Kan man ikke deltage i træningslejre, så kan man desværre ikke gå på holdet. RESERVÈR DERFOR DATOERNE I KALENDEREN ALLEREDE NU!
Freja Munk

Freja Munk

Instruktør
Læs mere
Ida Haulrik-Friis

Ida Haulrik-Friis

Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.