Spring til indhold

Troublemakers

9-12 år
Onsdag, 17:05-18:05
Begynder / Let øvet
Anine Nylander‏‏‎ ‎Marie Ahm‏‏‎ ‎
Store Sal

KONKURRENCEHOLD

Dette er et oplagt hold for dig, der drømmer om at gå til showdance!

På Troublemakers vil vi have hovedfokus på én koreografi med et bestemt tema, som vi til konkurrencerne skal udtrykke gennem vores dans og performance. Det hele understøttes desuden af musikken, kostumer, styling og evt. rekvisitter.

Eleven vil lære masser af teknik, arbejde på smidighed og styrke, samtidig med at vi har det super sjovt og hyggeligt – som jo er det allervigtigste! På dette hold lærer eleverne også ALT, hvad der er værd at vide om performance og udstråling og hvordan vi optræder foran et publikum. Der er desuden stort individuelt fokus på den enkelte elev, instruktøren sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en god måde og bliver endnu dygtigere dansere i løbet af sæsonen.

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

  • Kaufmann Cup
  • DM i Showdance

Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers city, samt til danseskolens julebal og afslutningsshow. Troublemakers havde sit første år i sæson 21-22, og selvom de er nybegyndere, så kvalificerede de sig til finalen i Kaufmann Cup og endte på en flot 7. plads (de startede 24 hold). MEGA sejt og overraskende!

Forældreforventninger: Det kræver lidt ekstra af dig som forælder, når du melder dit barn til konkurrencedans. Et godt samarbejde mellem jer og instruktøren er afgørende for en god sæson. I skal være indstillet på at indgå i kørselsordninger, hjælpe til med transport af f.eks. rekvisitter, samt opbakning til turneringer og opvisninger – dermed menes, at private aktiviteter planlægges udenom turneringer, opvisninger og træningslejre. Dette er en holddans og hver enkelt dansers tilstedeværelse er vigtig – for hele holdet. Dette gælder også de ugentlige træninger. Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud. Det forventes, at eleverne deltager i konkurrencer – hver gang.

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 (uundværlig) holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til kostumer, konkurrencegebyrer mm. Man skal hjælpe med at samle holdet til konkurrencer – eller uddelegere opgaverne til andre forældre på holdet. Alle forældre forventes at hjælpe til, hvor der er brug for det, så holdet kommer godt i mål.

Konkurrence-resultater:

Sæson 21/22 (allerførste sæson for dette hold): DM i showdance – de fik en 3. plads, og dermed en flot bronzemedalje og så endda i talentrækken, selvom de er et begynder-hold! Herudover kvalificerede de sig til finalen i Kaufmann Cup og endte på en samlet 8. plads. Mega vildt! Troublemakers er et energisk hold fuld af dansere, der bare VIL det her konkurrencedans, og de slider hårdt for resultaterne. Derudover har de et helt enestående sammenhold og mange nye venskaber er opstået i dette allerførste år.

Extra udgifter som kommer i løbet af året:

  • Kostumer: 500,-
  • Eventuelt rekvisitter: 100,-
  • 2 x træningslejr (Nummer 1: Inkl. Forplejning og overnatning = 650,- Dato: 7/10 kl. 15.30 til 8/10 kl. 13.30. Nummer 2: 5 timer uden forplejning = 300,- Dato: 7/1 Kl. 9-14. Begge træningslejre er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
  • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 85-95,- pr. gang
Alder

9-12 år

Dag

Onsdag

Tidspunkt

17:05-18:05

Stilarter

Konkurrencehold, Showdance

Instruktør

Anine Nylander‏‏‎ ‎, Marie Ahm‏‏‎ ‎

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Store Sal

Mød din instruktør:

Marie Ahm

Jeg har fokus på hver enkelt danser, så alle går fra mine timer og føler sig “set”. Jeg elsker også at se, hvor meget mine elever udvikler sig på mine hold, og glæden i dem når de endelig får lov til at vise deres dans, og de kan mærke hvor fedt det er!

– Marie Ahm, indehaver af Ahm Dance Studio, og har danset de sidste 13 år

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.