Signe Voldby

INSTRUKTØR

Dansesalen er et safespace

Mit navn er Signe Voldby, jeg er født i 1998 – og næsten siden det år, har jeg åndet og levet for dansen. Dans er for mig ikke bare en hobby – men det som jeg lever af, og som jeg har planer om skal være min fremtid. Jeg startede med at danse da jeg var 3 år gammel, og er ikke stoppet siden.

Første skridt på vejen mod dansedrømmen, tog jeg i 2014/15, hvor jeg gik et år på Danseuddannelsen v/ Sara Gaardbo. Jeg har sidenhen undervist på forskellige dansestudier. Jeg sætter meget pris på at være en alsidig danser, og har derfor både baggrund i hiphop og contemporary. Desuden har jeg sidenhen tilegnet mig en stor viden om teknikken indenfor softgenren, og kan nu stolt sige at jeg både underviser i hiphop, jazz funk, jazz, contemporary, showdance og commercial.

Det er alfa omega for mig, at dansesalen er et safespace for alle mine elever, hvor hverdagens mange forpligtigelser og ansvarsområder for en stund kan lægges på hylden, og de kan flytte fokus væk fra hovedet, ned i kroppen og på deres drømme. Jeg forventer, at alle møder ind med intentionen om at gøre sit aller bedste, og derfra kan vi alle udvikle os i et trygt, positivt og opbakkende miljø – hvor alle arbejder på samme side – individuelt såvel som kollektivt.

De seneste år har mit fokus været på talentudvikling indenfor softgenren, med alt hvad dette indebærer.
Jeg ELSKER at se og fejre mine elevers succeser og personlige såvel som dansemæssige udvikling – dét giver mig et smil på læben hver eneste dag! Vi ses i dansesalen til en masse svedige time

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.