Gitte Ahm

DAGLIG LEDER

Fra dancemom til ansat på min datters danseskole

Jeg hedder Gitte, og jeg er mor til Marie og Molly, som de fleste nok kender. Jeg har været med på sidelinjen som entusiatisk dancemom siden 2008, hvor Marie startede til dans. Jeg elsker hele denne skøre danseverden og alle de oplevelser, det har givet os (og stadig giver os) sammen som familie. Jeg føler mig heldig over at være så stor en del af begge mine pigers hverdag.

Vi har mødt så mange dejlige dansepiger og deres familier gennem årene, og mange af de bekendtskaber har udviklet sig til dybe venskaber både for pigerne og mig, hvilket har været en uventet men dejlig sidegevinst for os alle.

Danseverdenen er gennem årene også blevet min passion og hobby, og som familie har vi hjulpet Marie med alle de praktiske ting, der også ligger i at åbne og ikke mindst drive sin egen danseskole. Nu er jeg så blevet ansat som daglig leder på min datters danseskole, det er det bedste og mest givende job, jeg nogensinde har haft.

Med min baggrund som pædagog og de senere år som kontorassistent/ koordinator/ SoMe blæksprutte, så kan jeg bidrage med lidt af hvert.

Gitte profil