Showdance Ladies

Alder

18+

Dag

Torsdag

Niveau

Begynder / Let øvet

Instruktør

Tine Andersen‏‏‎ ‎

Tidspunkt

19:05-19:55

Sal

Lille Sal – Messingvej

Stilarter

Jazz, Showdance

Pris for hel sæson kr. 3.195,00

Er du vild med at danse, eller har du bare altid haft lyst til at prøve det af?  Er du til lækkert musik, show, musicals og Broadway?

Har du lyst til at grine, danse og slippe din indre showstjerne løs sammen med andre voksne kvinder i 100% trygge omgivelser? Så er det her holdet for dig. Her er plads til ALLE uanset alder, fysik og danseerfaring.

Du vil opleve, at du forbedrer din holdning, balance, koordination og smidighed betydeligt uden du overhovedet opdager, at du træner den.

Som noget nyt vil der i denne sæson være mulighed for at deltage til DM i Showdance i den voksne række for begynder/ let øvede. Det er på ingen måde et krav for at gå på holdet, at man deltager i dette, det er udelukkende et tilbud til dem, der kunne have lyst til at afprøve og udfordre sig selv lidt mere på de skrå brædder. Så har du bare lyst til at komme og danse en gang om ugen, fordi du synes det er dejligt og hyggeligt – så er dette hold stadig også for dig. 

For dem, der gerne vil stille op til DM, vil der blive en udgift på ca. 300,- til kostume.

 Dem der har lyst skal også opvise til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers.
Sæt datoerne i din kalender allerede nu –  du finder dem lige her sammen med feriekalender mm.

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.