Show Teens

Dag

Mandag

Niveau

Begynder / Let øvet

Instruktør

Luna Søby‏‏‎ ‎

Tidspunkt

20:00-20:50

Sal

Lille Sal – Messingvej

Stilarter

Contemporary, Showdance

Alder

13-17 år

Pris for hel sæson kr. 3.195,00
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres, derfor gælder søskenderabat ikke ved valg af helsæson, da der allerede er trukket 10% fra i rabat her.
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres.
Gyldig fra 2-17 år.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt

Velkommen til vores Showdance/Contemporary hold, skræddersyet til juniorer i alderen 13-17 år, der ønsker at udforske dansens verden eller fortsætte med at udvikle deres færdigheder på et let øvet niveau. Uanset om du er helt ny inden for dansen eller allerede danser på vores beg./let øvet konkurrencehold HOPE og bare ønsker at lære endnu mere, er dette holdet for dig!

Dette hold er uden konkurrencer og er i stedet designet med fokus på sjov, kreativitet og læring gennem bevægelse. Vi vil udforske forskellige danse stilarter og teknikker, og opbygge et repertoire af spændende trin og koreografier.

Vi vil arbejde på at forbedre kropsbevidsthed, holdning, balance og koordination gennem sjove øvelser. Samtidig vil vi også arbejde på at opbygge selvtillid og udvikle en stærk performance, så du kan stråle, når du optræder foran publikum.

Vi stræber efter at skabe en positiv og støttende atmosfære, hvor du kan udforske din passion for dans, opbygge venskaber og skabe uforglemmelige minder. Vores mål er at inspirere og motivere dig til at nå dit fulde potentiale som danser.

Glæd dig til at vise dine dansetalenter frem til danseskolen julebal og det store afslutningsshow i Arena Randers, hvor vi giver den fuld gas på scenen! 

OBS! I skal påregne en ekstra udgift til opvisningstøj på max 300,-
Sæt datoerne i din kalender allerede nu –  du finder dem lige her sammen med feriekalender mm.

Luna Søby

Luna Søby

Instruktør
Læs mere