Disco

Dag

Mandag

Tidspunkt

18:55-19:45

Stilarter

Disco

Instruktør

Luna Søby‏‏‎ ‎

Niveau

Alle Niveauer

Alder

10-17 år

Sal

Lille Sal – Messingvej

Pris for hel sæson kr. 3.195,00

Træd ind i en verden af energi og pulserende rytmer med vores Disco hold! Vi sætter fart på dansegulvet med en kombination af smidige bevægelser, seje spring og teknisk finesse, der vil inspirere og udfordre dig hele sæsonen igennem.

I løbet af vores træninger vil vi dykke ned i essensen af disco, hvor vi fokuserer på at opbygge springteknik, smidighed og kropskontrol gennem spændende koreografier og tekniske øvelser. Vores erfarne instruktør Luna guider dig igennem hver bevægelse med personlig opmærksomhed og støtte, så du kan udvikle dig i dit eget tempo.

Disco dans kræver både teknik, styrke og kondition, men frem for alt handler det om at have det sjovt på dansegulvet! På vores hold kombinerer vi fælles “over gulv” øvelser, hold koreografier samt kreativ udfoldelse, hvor du får mulighed for at bidrage til skabelsen af egne koreografier, både solo og duo.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren konkurrencedanser, vil vores hold være det ideelle sted for dig at udforske og forfine dine disco færdigheder. Vores dedikerede instruktør, Luna, tidligere elite-danser indenfor disco, vil guide dig med sin ekspertise og passion for disco-dansens verden.

Glæd dig til at vise dine dansefærdigheder frem til vores julebal og det store afslutningsshow i Arena Randers, hvor du kan stråle på scenen!

Sæt datoerne i din kalender allerede nu –  du finder dem lige her sammen med feriekalender mm.

Luna Søby

Luna Søby

Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.