Spring til indhold

Regitze Rosenkilde

Instruktør

Jeg hedder Regitze og er 14 år gammel. Jeg er nu i gang med mit 8. år som danser. Jeg har danset forskellige stilarter blandt andre contemporary, hiphop og showdance. Lige nu går jeg på eliteholdet Infinity, hvor jeg sidste år havde hovedrollen som Maleficent.

Jeg har tidligere været assistenttræner her på Ahm Dance Studio. Dette er mit første år som instruktør, og jeg glæder mig rigtig meget til at møde alle de skønne dansebørn. Jeg ved fra min egen tid som børnedanser, at instruktøren er vigtig for danserne. Det er en vigtig opgave, som jeg glæder mig meget til. Jeg glæder mig også meget til at arbejde sammen med en af mine bedste veninder Molly. Vi har en masse planer for alle de søde piger. Vi vil gøre vores undervisning sjov men også seriøs, hvor ny teknik og danseglæde forenes. Det er vigtigt for mig, at man som danser på et hold føler sig tryg og det vil jeg prøve at give videre til vores kommende hold.

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.