Spring til indhold

Marie Ahm

INDEHAVER & INSTRUKTØR

Dans er mit frirum

Mit navn er Marie, og jeg er 18 år og indehaver af “Ahm Dance Studio”.

Jeg har selv været aktiv danser, siden jeg var 5 år, og jeg elsker ALT ved den her danseverden! Jeg har mest danset showdance, men også disco, contemporary, Girly Hip Hop og standard/ latin. Jeg har deltaget i et hav af konkurrencer, og jeg ved lige præcis, hvordan jeg skal klæde alle mine dansere godt på, så de bliver klar til at indtage de store scener.

De sidste to år har jeg selv undervist børnehold, og det er det bedste job i hele verden. Jeg elsker at give mine elever en god og sjov oplevelse hver eneste gang, de kommer. Det ligger mig desuden meget på sinde, at vi på alle hold – udover selvfølgelig masser af dans – også har fokus på det sociale, så alle lærer hinanden at kende, bliver trygge ved hinanden så vi får et godt hold, hvor pigerne hygger sig med hinanden.

Jeg har fokus på hver enkelt danser, så alle går fra mine timer og føler sig “set”. Jeg elsker også at se, hvor meget mine elever udvikler sig på mine hold, og glæden i dem når de endelig får lov til at vise deres dans, og de kan mærke hvor fedt det er!

I juni 2021 fik jeg en enestående mulighed for at realisere min store drøm – nemlig at åbne min egen lille danseskole. Til trods for min unge alder, så er det en drøm, jeg har haft i mange år, og nu udlever jeg den endelig!

For mig er dansen mit frirum, hvor jeg kan være 100% mig selv. Der er ikke noget, jeg elsker mere end at stå foran spejlet og freestyle til mit yndlingsmusik!

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.