Spring til indhold

Marie Ahm

INDEHAVER & INSTRUKTØR

Dans er mit frirum

Mit navn er Marie, og jeg er 20 år og indehaver af “Ahm Dance Studio”.

Jeg har selv været aktiv danser, siden jeg var 5 år, og jeg elsker ALT ved den her danseverden! Jeg har mest danset showdance, men også disco, contemporary, Girly Hip Hop og standard/ latin. Jeg har deltaget i et hav af konkurrencer, og jeg ved lige præcis, hvordan jeg skal klæde alle mine dansere godt på, så de bliver klar til at indtage de store scener. For mig selv er dansen mit frirum, hvor jeg kan være 100% mig selv. Der er ikke noget, jeg elsker mere end at stå foran spejlet og freestyle til mit yndlingsmusik!

Jeg startede som assistenttræner, da jeg var 14 år, og siden 2019 har jeg selv undervist både børn og ungehold, og det er det bedste job i hele verden! I juni 2021 fik jeg en enestående mulighed for at realisere min store drøm – nemlig at åbne min egen lille danseskole. Til trods for min unge alder, så er det en drøm, jeg har haft i mange år, og nu udlever jeg den endelig!

Jeg elsker at give mine elever en god og sjov oplevelse hver eneste gang, de kommer. Jeg har fokus på hver enkelt danser, så alle går fra mine timer og føler sig “set”. Jeg elsker at se, hvor meget mine elever udvikler sig – og glæden i dem, når de endelig får lov til at vise deres dans, og de kan mærke hvor fedt det er!

Det ligger mig desuden meget på sinde, at vi på alle hold – udover selvfølgelig masser af dans – også har fokus på det sociale, så alle lærer hinanden at kende, bliver trygge ved hinanden så vi får et godt hold, hvor pigerne hygger sig med hinanden.

Jeg er stolt over at alle mine dansebørn (store som små) har fanget og forstået undertitlen på Ahm Dance Studio “DIN DANSEFAMILIE”: For her er vi virkelig én stor dansefamilie.

For mig er dansen mit frirum, hvor jeg kan være 100% mig selv. Der er ikke noget, jeg elsker mere end at stå foran spejlet og freestyle til mit yndlingsmusik!

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.