Emma Thun

INSTRUKTØR

Man kan ALTID udvikle sig

Mit danseeventyr startede, da jeg var 12 år gammel, hvor min interesse for showdance-stilarten opstod. Jeg startede på et børneelitehold og har danset showdance på eliteniveau lige siden.

Jeg har også erfaring med Hip Hop og Contemporary, som jeg også har danset på eliteniveau, hvilket jeg også er helt vild med!

Det, som jeg finder helt specielt ved dansen, er det fællesskab, man har som hold. At man altid støtter hinanden, kan have det sjovt sammen og at man ALTID kan udvikle sig både individuelt som danser og som et hold.

Jeg glæder mig helt vildt til selv at skulle undervise her på Ahm Dance Studio. I de få år jeg har danset, har jeg lært en helt masse, som jeg glæder mig til at lære videre til mine elever.

I min undervisning er det vigtigt for mig, at stemningen er i top! Og at vi får lært en masse. Alle på holdet skal føle sig set og hørt, så de kan gå ud fra dansesalen med et smil på læben. Jeg kan slet ikke vente med at skulle undervise en masse skønne dansebørn.

Instruktør Freja

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.