Spring til indhold

Anine Nylander

assistenttræner

Dans er et trygt sted

Mit navn er Anine, og jeg er 16 år gammel. Til hverdag går jeg i 1.g på Randers Statsskole og danser selv her hos Ahm Dance Studio. Når jeg ikke danser, arbejder jeg som kirkesanger. Jeg har danset, siden jeg var 11 år gammel.

For mig er dans en speciel måde at kunne udtrykke sig selv på. Når jeg danser, er der ikke plads til andet end glæde og smil – det er et trygt sted, hvor jeg kan være mig selv. Dans er et universelt sprog, hvor alle har en stemme, og det er noget, jeg synes er helt magisk.

Jeg elsker at danse, og glæder mig til danse sammen med en masse danseglade børn. Jeg fokuserer meget på, at alle føler sig set og hørt, når de er til dans, så de kan gå hjem med en god fornemmelse i maven. Hvis man føler sig tryg og glad i danselokalet, kan man give sig 100%.

Jeg glæder mig til at kunne dele min og opleve andres danseglæde!

Jeg fokuserer meget på, at alle føler sig set og hørt, når de er til dans, så de kan gå hjem med en god fornemmelse i maven. Hvis man føler sig tryg og glad i danselokalet, kan man give sig 100%.

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.