Tine Andersen

INSTRUKTØR

Dansen er en livsnerve

Mit navn er Tine Andersen. For mig har dansen fyldt det meste af mit liv, siden jeg startede med at danse ballet som 9 årig. Balletten har fulgt mig lige siden og er mit hjertebarn. Ret hurtigt blev jeg grebet af andre dansestilarter også og har, ud over balletten, mange års erfaring indenfor jazz, showdance og sportsdans/ballroom. I mange år var jeg en del af en showdancetrup, der blev booket til at give shows til større og mindre begivenheder i både indland og udland, end da så langt væk som Thailand, USA og Kenya. I rigtig mange år var dansen mit Liv.

Jeg har undervist siden jeg var 13 år og selvstændigt siden jeg var 16 år, dog med en pause på nogle år, da jeg fik mine to børn. Men det er svært at holde en gammel cirkushest ude af manegen. De sidste år har jeg higet efter at komme til at undervise igen og AHM DANCE STUDIO er det helt rigtige sted for mig……Og dig.

For mig er dansen en livsnerve, det er der jeg finder ro, der jeg finder livsglæde, der jeg finder mig selv, der jeg finder det frirum i en fortravlet hverdag vi alle, ung som gammel, har brug for. Når kroppen bevæger sig i takt med musikken, er der ikke andet end lige netop det, der eksisterer og det er den oplevelse, jeg gerne vil give mine elever med fra min undervisning. I min undervisning er det vigtigt for mig, at alle føler sig set og at alle føler de kan følge med. Jeg ønsker at se mine elever vokse, dansemæssigt og personligt.

Jeg ønsker at mine elever skal gå fra undervisningen med en følelse af at høre til og føle sig trygge. Jeg ønsker at mine elever skal gå fra undervisningen med en følelse af at have lært noget hver gang, at have udviklet sig på den ene eller anden måde. Det kan være det der trin, man har kæmpet med de sidste tre gange, der pludselig lykkes, det kan være at man turde kigge på sig selv i spejlet, det kan være at man oplevede at det føltes godt at udfordre sig selv lidt ekstra, eller noget helt helt andet. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme i gang og møde jer alle sammen.