Spring til indhold

Latin Ladies

25+ år
Onsdag, 19:20-20:20
Begynder / Let øvet
Instruktør: Tine Andersen
Sal: Lille Sal
Pris: 2.400 for hel sæson

Tilmelding åbner d. 13. juni

Har du en drøm om at lære at danse alle de lækre og smukke danse fra Vild med dans, men er din mand ikke til at hive op af sofaen, så har Ahm Dance det helt perfekte tilbud til dig…

Dette hold er KUN for kvinder, og der danses ikke med partner. Tag dine veninder under armen og nyd en time sammen fyldt med glæde, dans, god musik og dejligt selskab! På dette hold har vi de kvindelige bevægelser, hofter og holdning i fokus. Du vil elske, hvor sjovt det er at lære alle ballroom dansene kendt fra bla. ”Vild med dans” – uden partner, det kan man nemlig sagtens. Sammenholdet, stemningen og masser af ”Lady-power” giver dig ugens boost.

Du har mulighed for at udvide din omgangskreds og få et godt socialt sammenhold – samtidig med at du bliver dygtig til at danse og får god motion – what´s not to like!

Vores erfarne instruktør Tine, vil lære jer både Samba, Salsa, Cha-Cha-Cha, Rumba, Jive, Paso Doble, vals, tango, slowfox, wienervals og quickstep. I får sved på panden, imens I lærer nye trin og tekniske færdigheder – og så har vi det bare super sjovt!

Dag

Stilarter

,

Instruktør

Niveau

Alder

Sal

Instruktør: Tine Andersen

Når kroppen bevæger sig i takt med musikken, er der ikke andet end lige netop det, der eksisterer og det er den oplevelse, jeg gerne vil give mine elever med fra min undervisning. I min undervisning er det vigtigt for mig, at alle føler sig set og at alle føler de kan følge med. Jeg ønsker at se mine elever vokse, dansemæssigt og personligt.

Tine Andersen, har undervist i dans siden hun var 13 år og mange års erfaring med jazz, showdance og sportsdans/ballroom
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.