Fyldt hold - tilmeld venteliste

Hit Fit Dance (Ladies) – Tirsdag

Fyldt hold - tilmeld venteliste

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.

25+ år
Tirsdag, 19:40-20:30
Begynder / Let øvet
Instruktør: Marie Ahm

Hit Fit Dance (Ladies) er et hold for dig, som gerne vil til en træningstime med højt tempo fra start til slut.
Pulsen kommer op, og vi forbrænder masser af kalorier på den sjoveste måde

Koreografierne er forholdsvis simple, så alle hurtigt kan være med uanset alder og niveau. Om du er 25 eller 75 er underordnet, jeg garanterer, at alle kan være med. I Hit Fit Dance følger du blot efter vores instruktør, som kort gennemgår trinene og derefter følger du bare med. Der kommer løbende nye danse på i løbet af ugerne. Eleverne kommer gennem både høj og lav intensitet og er derfor også meget kalorieforbrændende. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt elev, at give den ekstra gas eller udføre flere/ færre detaljer i koreografien ud fra deres eget fysiske eller tekniske niveau.

Vi tager udgangspunkt i musikken fra de seneste syv årtier og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Blandt andet danser vi rock’n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes største bands. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne.

Alle de største hits er med, så det bliver svært ikke også at skråle med….  Glæd dig til en super sjov og svedig time hvor humøret ryger helt i top – det kan slet ikke undgås! Husk at tage din veninde, mor, søster eller nabo med – I vil helt sikkert få den bedste start på ugen sammen, når I tilmelder jer HIT FIT DANCE (LADIES).

Alder

Dag

Niveau

Instruktør

Tidspunkt