Spring til indhold

Hit Fit Dance Ladies

18+ år
Mandag , 19:10-20:00
Begynder / Let øvet
Marie Ahm‏‏‎ ‎
Store Sal

 


Hit Fit Dance (Ladies) er et hold for dig, som gerne vil til en træningstime med højt tempo fra start til slut.
Pulsen kommer op, og vi forbrænder masser af kalorier på den sjoveste måde

Koreografierne er forholdsvis simple, så alle hurtigt kan være med uanset alder og niveau. Om du er 25 eller 75 er underordnet, jeg garanterer, at alle kan være med. I Hit Fit Dance følger du blot efter vores instruktør, som kort gennemgår trinene og derefter følger du bare med. Der kommer løbende nye danse på i løbet af ugerne. Eleverne kommer gennem både høj og lav intensitet og er derfor også meget kalorieforbrændende. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt elev, at give den ekstra gas eller udføre flere/ færre detaljer i koreografien ud fra deres eget fysiske eller tekniske niveau.

Vi tager udgangspunkt i musikken fra de seneste syv årtier og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Blandt andet danser vi rock’n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes største bands. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne.

Alle de største hits er med, så det bliver svært ikke også at skråle med….  Glæd dig til en super sjov og svedig time hvor humøret ryger helt i top – det kan slet ikke undgås! Husk at tage din veninde, mor, søster eller nabo med – I vil helt sikkert få den bedste start på ugen sammen, når I tilmelder jer HIT FIT DANCE (LADIES).

Alder

18+ år

Dag

Mandag

Tidspunkt

19:10-20:00

Instruktør

Niveau

Begynder / Let øvet

Sal

Store Sal

Stilarter

Hit Fit

Mød din instruktør:

Marie Ahm

Jeg har fokus på hver enkelt danser, så alle går fra mine timer og føler sig “set”. Jeg elsker også at se, hvor meget mine elever udvikler sig på mine hold, og glæden i dem når de endelig får lov til at vise deres dans, og de kan mærke hvor fedt det er!

– Marie Ahm, indehaver af Ahm Dance Studio, og har danset de sidste 13 år

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.