Hit Fit Dance

Alder

18+

Dag

Tirsdag

Tidspunkt

19:05-19:55

Instruktør

Marie Ahm‏‏‎ ‎

Niveau

Alle Niveauer

Sal

Lille Sal – Messingvej

Stilarter

Motionsdans

Velkommen til Hit Fit Dance – det ultimative hold for kvinder, der ønsker at få pulsen op og forbrænde en masse kalorier, alt imens de danser til de største hits gennem tiderne! Uanset din alder eller erfaring, er der plads til alle på dette hold.

Vi udfører lette koreografier i både højt og lavt tempo, der er perfekte til at øge kalorieforbrændingen. Vores instruktør guider jer igennem trinene kort, så I kan føle jer trygge, før I bare danser derudaf. Efterhånden som ugerne går, vil I lære flere og flere nye danse og I får helt sikkert jeres personlige favoritter.

Har du en skade, så tilpasser du bare ud fra din fysiske formåen, din instruktør kan også være behjælpelig med andre trin. På dette hold er der flere med forskellige skavanker, men man kan altid lave trinene på en anden måde, så det er muligt at være med – formålet er nemlig slet ikke at vi alle danser synkront og ens, vi skal bare have god motion og have det sjovt imens!

Glæd dig til en sjov og svedig time, hvor humøret er i top! Husk at invitere din veninde, mor, søster eller nabo med – det bliver den bedste tid på ugen, når I tilmelder jer dette hold.

(Dette hold optræder som udgangspunkt ikke til julebal og afslutningsshow, med mindre I er en håndfuld modige damer der er klar på at stå på den store scene. Men uanset hvad er I mere end velkomne til at komme og se vores fantastiske show med resten af danseskolens hold og være en del af fællesskabet)

Instruktører

Freja Nørgaard Jensen

Freja Nørgaard Jensen

Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.