Fyldt hold - tilmeld venteliste

Hit Fit Dance (Unge)

Fyldt hold - tilmeld venteliste

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.


,

Instruktør:

Tag dine veninder med til ugens fest på dansegulvet!

Vores Hit Fit Dance (unge) er den sjoveste måde at dyrke motion på. Her er højt tempo fra start til slut, så pulsen kommer op, og vi forbrænder masser af kalorier, imens vi har det sjovt og lytter til de bedste hits gennem tiderne. Eleverne danser til musik fra 50´erne og helt frem til de allernyeste hits fra 20´erne.

Koreografierne er forholdsvis simple, og man skal bare følge instruktørens trin – lidt ligesom spillet vi alle kender “Just Dance”. Alle kan hurtigt være med uanset niveau. Der vil være en kort gennemgang af de nye trin, derefter danser vi bare løs. Formålet er ikke at lære at danse trinene fuldstændig korrekt – men derimod så er der fokus på at du forbedrer din kondition, rytme, balance og koordination. På dette hold kun for de unge danser I med nogen på jeres egen alder, og det skaber et godt sammenhold og socialt miljø.

Vi tager udgangspunkt i musikken fra de seneste syv årtier og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Glæd dig til en super sjov og svedig time hvor humøret ryger helt i top – det kan slet ikke undgås!

Instruktør

Tidspunkt