Feel Good

Vælg hvor lang en periode du gerne vil tilmelde danseren til
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold.
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold.
Indtast danserens fulde navn
Tillæg
Rabatter
Samlet Pris

25+ år
Onsdag, 18:00-18:50
Begynder / Let øvet
Instruktør: Tine Andersen

Dans for all shapes and sizes. Dette er danseholdet, du ikke finder andre steder. Alle kvinder der elsker at danse passer ind her…..også dig.

På dette hold vil der blive taget hensyn til de udfordringer, der kan være ved at bevæge sig i en krop med former. Vi vil danse for vores egen skyld, vi vil danse for den glæde det giver og bare fordi vi har lyst.

Dette er IKKE et dansehold med fokus på vægt og på at skulle tabe sig. Dette er et dansehold med fokus på at have det godt, at mærke sin krop, mærke at den godt kan en hel masse, vi måske ikke længere troede den kunne, at den kan bevæge sig både feminint og lækkert.

Mit mål er, at hver enkelt af jer skal forlade undervisningen men en god følelse. En følelse af at have fået en smule mere forbindelse til kroppen og måske en følelse af at turde mere og en følelse af at have lov til at være, lov til at føle sig godt tilpas, lov til at mærke sig selv, endda lov til at føle sig lækker og feminin.

Jeg ved selv hvor svært det kan være, at tage det første skridt ind i dansesalen, men jeg håber du vil gøre det…..for DIN skyld. Undervisningen vil tage udgangspunkt i jazzdance, men vil også være inspireret af andre stilarter som fx moderne dans eller elementer fra latin ballroom. Der vil også blive prioriteret tid til at få strukket musklerne godt igennem, lukke øjnene og mærke efter hvordan kroppen føles lige nu og her.

Alder

Dag

Niveau

Instruktør

Tidspunkt