Spring til indhold

Feel Good

25+ år
Onsdag, 18:10-19:10
Begynder / Let øvet
Instruktør: Tine Andersen
Sal: Lille Sal
Pris: 2.400 for hel sæson

Tilmelding åbner d. 13. juni

Dans for all shapes and sizes. Dette er danseholdet, du ikke finder andre steder. Alle voksne kvinder der elsker at danse passer ind her… også dig, uanset alder og fysik.

På dette hold vil der blive taget hensyn til de udfordringer, vi hver især kan have. Vi vil danse for vores egen skyld, vi vil danse for den glæde, det giver, og bare fordi vi har lyst.

Dette er IKKE et dansehold med fokus på vægt og på at skulle tabe sig. Dette er et dansehold med fokus på at have det godt, at mærke sin krop, mærke at den godt kan en hel masse, vi måske ikke længere troede den kunne, at den kan bevæge sig både feminint og lækkert.

Mit mål er, at hver enkelt af jer skal forlade undervisningen men en god følelse og gerne en følelse af at turde mere. En følelse af at have lov til at være, lov til at føle sig godt tilpas, endda lov til at føle sig lækker og feminin. Gør det for DIG!!!

Undervisningen vil tage udgangspunkt i jazzdance, men vil også være inspireret af andre stilarter som fx moderne dans eller elementer fra latin ballroom. Vi vil ligeledes arbejde med vores kropsholdning, smidighed og balance.

Alder

Dag

Niveau

Instruktør

Tidspunkt

Sal

Stilarter

,

Instruktør: Tine Andersen

Når kroppen bevæger sig i takt med musikken, er der ikke andet end lige netop det, der eksisterer og det er den oplevelse, jeg gerne vil give mine elever med fra min undervisning. I min undervisning er det vigtigt for mig, at alle føler sig set og at alle føler de kan følge med. Jeg ønsker at se mine elever vokse, dansemæssigt og personligt.

Tine Andersen, har undervist i dans siden hun var 13 år og mange års erfaring med jazz, showdance og sportsdans/ballroom
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.