Spring til indhold

Ain’tYourMama

25+
Tirsdag , 20:20-21:20
Øvet / Meget øvet
Freja Nørgaard Jensen
Store Sal
3499,-

 

Obs! Det er stadig uvist, om al undervisning -herunder danseundervisning- fremover skal pålægges moms. Disse priser er derfor uden moms.

KONKURRENCEHOLD 

Ain´tYourMama er et showdance konkurrencehold for danseglade damer i alderen 25+

Du skal have en vis erfaring med dans, da niveauet er sat til øvet/ meget øvet. Du skal have lyst til at være en del af et hold, hvor vi sammen får skabt et fedt show! Jeres instruktør Freja brænder for musicals, og stilen vil bære præg af trin og musik fra nogle af de kendte musicals. Gennem sæsonen har vi fokus på én koreografi med et bestemt tema, som vi til konkurrencerne skal udtrykke gennem vores dans og performance. Det hele understøttes desuden af musikken, kostumer, styling og evt. rekvisitter.

I kan se frem til masser af teknik, arbejde med smidighed og styrke, samtidig med at vi selvfølgelig har det super sjovt og hyggeligt – som jo er det allervigtigste! På dette hold lærer I også ALT, hvad der er værd at vide om performance og udstråling og hvordan vi optræder foran et publikum. Der er desuden stort individuelt fokus på den enkelte elev, instruktøren sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en god måde og bliver endnu dygtigere dansere i løbet af sæsonen.

Holdet deltager i nogle af Danmarks største konkurrencer:

  • Kaufmann Cup
  • DM i Showdance

Derudover opviser holdet til danseskolens julebal og afslutningsshow.

Tjek kalender med alle vigtige datoer lige HER. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud. Det forventes at I deltager i konkurrencerne – hver gang. Allerede planlagt ferie skal meddeles til instruktøren, når sæsonen begynder. Dette er en holddans og hver enkelt dansers tilstedeværelse er vigtig – for hele holdet. Deltagelse i træningslejre er obligatorisk og en forudsætning for at gå på holdet! Tjek derfor datoer herunder INDEN du tilmelder dig. Kan man ikke deltage i træningslejre, så kan man desværre ikke gå på holdet. Dette gælder også de ugentlige træninger.

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 holdleder. På voksenholdet er det naturligvis en af jer, der får den opgave. Det vil være dig, der står for indsamling af penge til kostumer, konkurrencegebyrer mm. Men alle på holdet forventes selvfølgelig at hjælpe til, med det der nu bliver behov for.

 

Extra udgifter som kommer i løbet af året:

  • Kostumer + eventuelle rekvisitter: 800,-
  • 2 x træningslejre a´ 5 timer: 350, pr. gang. Datoer: 1/10 – 2023 + 5/1 – 2024
    (Begge træningslejre er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
  • Konkurrence-Hygge  (alle konkurrencehold samles til teambuilding, opvisning mm.): 125,- Dato: 3/12-2023
  • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 110,- pr. gang
Dag

Tirsdag

Tidspunkt

20:20-21:20

Stilarter

Konkurrencehold, Musical, Showdance

Instruktør

Niveau

Øvet / Meget øvet

Sal

Store Sal

Alder

25+

Holdets instruktør er:

Freja Nørgaard Jensen

INSTRUKTØR Mit navn er Freja, og jeg er 20 år gammel Jeg har i mine 11 år som aktiv danser bevæget mig rundt i mange forskellige stilarter som hip hop, contemporary og standard/latin, men det er i showdance, jeg primært har fået lov at udfolde mig som danser. Her har jeg både begået mig på…

Læs mere om Freja
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.