Spring til indhold

Teknik Infinity

13-17
Torsdag , 19:15-20:15
Elite
Laura Bloksgaard, Signe Voldby Madsen
Store Sal

Obs! Det er stadig uvist, om al undervisning -herunder danseundervisning- fremover skal pålægges moms. Disse priser er derfor uden moms.

Dette er vores ugentlige tekniktræning for eliteholdet: INFINITY

Glæd jer til en time med fuld knald på tekniktræning!

I får I trænet den vigtige grundteknik, drejninger, spring mm. I vil også lære nye spændende tricks og over-gulv øvelser sammen med Laura og Signe, som kan bruges i jeres konkurrencedans.

I får alle muligheder for at udvikle jeres talent og blive endnu stærkere dansere.

OBS! Man kan ikke tilmelde sig dette hold separat. Træningen er inkluderet i prisen på INFINITY.

Alder

13-17

Dag

Torsdag

Tidspunkt

19:15-20:15

Stilarter

Teknik for elitedansere

Niveau

Elite

Sal

Store Sal

Instruktør

,

Holdets instruktør er:

Laura Bloksgaard

Instruktør Mit navn er Laura Amalie Bloksgaard, jeg er født i 2001 – og kort sagt, så lever og ånder jeg for dansen! Det er min levevej, min karrierevej, min livsvej og ikke mindst; mit absolutte hjertebarn. Min plads i danseverdenen tog jeg for første gang i mine tidlige teenage-år, hvorefter det hele lynhurtigt tog…

Læs mere om Laura

Signe Thalia Voldby

INSTRUKTØR Mit navn er Signe Thalia Voldby, jeg er født i 1998 – og næsten siden det år, har jeg åndet og levet for dansen. Dans er for mig ikke bare en hobby – men det som jeg lever af, og som jeg har planer om skal være min fremtid. Jeg startede med at danse…

Læs mere om Signe
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.