Spring til indhold

INFINITY

13-17 år
Torsdag, 20:10-21:40
Elite
Marie Ahm‏‏‎ ‎
Store Sal
Pris: 3.900 for hel sæson

*NYT* ELITE SHOWDANCE KONKURRENCEHOLD

Tilmelding til dette hold er KUN muligt, hvis du er blevet optaget ved en af vores auditions. Auditions afholdes igen til juni 2023. 

”INFINITY” er vores allerførste elitehold for juniorer. Holdet træner meget intensivt både onsdag, som er en fælles tekniktime med vores dygtige instruktør Tine sammen med vores nye børne elite showdancehold (link til teknikhold her) og hver torsdag, hvor der trænes på dette hold sammen med Marie. Her øves der primært på sæsonens konkurrencedans, som vi skal ud og konkurrere med til en masse konkurrencer i foråret 2023. Vi deltager i Danmarks største konkurrencer:

  • Kaufmann Cup
  • Cph-Open
  • DM i Showdance

Derudover får eleverne flere muligheder i løbet af året for at deltage i opvisninger i Randers city, samt til danseskolens julebal og afslutningsshow.

Drømmer du om at danse på højt plan sammen med andre dansere, der er ligeså dedikerede som dig? Har du lyst til at være en del af vores dansefamilie og stærke fællesskab på tværs af hold og alder? Har du lyst til at få en masse gode oplevelser, som du aldrig vil glemme? Så glæder vi os til at se dig til audition!

OBS: Læs mere om hvad vi forventer af vores forældre og dansere på hold med auditions her: Eliteholds-vilkår-ADS

Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud.

Extra udgifter som kommer i løbet af året:

  • Kostumer: 1000,-
  • Eventuelle rekvisitter: 200,-
  • 2 x træningslejr (Nummer 1: Inkl. Forplejning og overnatning = 650,- Dato: 28/10 kl. 15.30 – 29/10 kl. 13.30. Nummer 2: 5 timer uden forplejning = 300,- Dato: 6/1 kl. 15:30 – 20:30. Begge træningslejre er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
  • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 85-95,- pr. gang
Alder

13-17 år

Dag

Torsdag

Tidspunkt

20:10-21:40

Stilarter

Konkurrencehold

Instruktør

Marie Ahm‏‏‎ ‎

Niveau

Elite

Sal

Store Sal

Mød din instruktør:

Marie Ahm

Jeg har fokus på hver enkelt danser, så alle går fra mine timer og føler sig “set”. Jeg elsker også at se, hvor meget mine elever udvikler sig på mine hold, og glæden i dem når de endelig får lov til at vise deres dans, og de kan mærke hvor fedt det er!

– Marie Ahm, indehaver af Ahm Dance Studio, og har danset de sidste 13 år

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.