Spring til indhold

Girly Hip Hop

13-20
Tirsdag, 19:30-20:30
Øvet / Meget øvet
Helena Maria Brunhøj‏‏‎ ‎
Store Sal

 

For dette hold skal der også påregnes en mindre udgift til opvisningstøj.

Som navnet antyder, så er det en feminin dansestil – som er utrolig populær blandt de unge. Stilarten er cool og minder om dét, du ser i musikvideoer fra bl.a. Britney, Jennifer Lopez, Beyonce og mange andre Power Women.

Grund trinene stammer fra hiphop, men girly style har også rødder fra dancehall og vogue. Timerne er fyldt med GIRLPOWER, masser af smil, og danseglæde. Du lærer desuden alt om attitude og kropsholdning og hvordan man performer.

Helena er en erfaren underviser, og hun glæder sig til at lære pigerne en masse fede koreografier. Girly hip hop er meget populært og eftertragtet blandt de unge piger. Gennem fællesskabet, koreografierne og danseglæden vokser selvværdet og livsglæden. Det er fantastisk at se, hvordan pigernes selvtillid vokser henover en sæson, og hvordan de føler sig mere og mere sikre i at bruge kroppen og bevæge sig sikkert til musikken.

Holdet optræder til danseskolens julebal og afslutningsshow. Derudover vil vi i årets løb få flere muligheder for at optræde forskellige steder i Randers City.

Alder

13-20

Dag

Tirsdag

Tidspunkt

19:30-20:30

Stilarter

Girly Hip Hop

Instruktør

Helena Maria Brunhøj‏‏‎ ‎

Niveau

Øvet / Meget øvet

Sal

Store Sal

Mød din instruktør:

Helena

Jeg har undervist on and off i 14 år – fra jeg var ca. 18 år og til nu. Jeg har undervist i Randers, København og Sydney. Udover at undervise har jeg medvirket i musikvideoer i Danmark, Malaysia og Australien og danset i liveshows i Taiwan, og Sydney. 

Helena Maria Brunhøj, har danset i 20 år i mange forskellige stilarter

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.