Spring til indhold

Hit Fit Dance Unge

13-19 år
Mandag, 18:15-19:05
Begynder / Let øvet
Instruktør: Marie Ahm
Sal: Store Sal
Pris: 2.100 for hel sæson

Tilmelding åbner d. 13. juni

Tag dine veninder med til ugens fest på dansegulvet!

Vores Hit Fit Dance for Unge er den sjoveste måde at dyrke motion på. Her er højt tempo fra start til slut, så pulsen kommer op, imens vi har det super sjovt og lytter til de bedste hits gennem tiderne. Eleverne danser til musik fra 50´erne og helt frem til de allernyeste hits fra 20´erne.

Koreografierne er forholdsvis simple, og man skal bare følge instruktørens trin – lidt ligesom spillet vi alle kender “Just Dance”. Alle kan hurtigt være med uanset niveau. Der vil være en kort gennemgang af de nye trin, derefter danser vi bare løs. Formålet er ikke at lære at danse trinene fuldstændig korrekt – men derimod så er der fokus på at du forbedrer din kondition, rytme, balance og koordination. På dette hold kun for de unge danser I med nogen på jeres egen alder, og det skaber et godt sammenhold og socialt miljø.

Vi tager udgangspunkt i musikken fra de seneste syv årtier og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Glæd dig til en super sjov og svedig time hvor humøret ryger helt i top – det kan slet ikke undgås!

Holdet får også mulighed for at deltage i forskellige opvisninger i løbet af sæsonen. Både i Randers City samt til danseskolens julebal og afslutningsshow.

Alder

Dag

Niveau

Instruktør

Tidspunkt

Sal

Stilarter

Instruktør: Marie Ahm

marie-ahmJeg har fokus på hver enkelt danser, så alle går fra mine timer og føler sig “set”. Jeg elsker også at se, hvor meget mine elever udvikler sig på mine hold, og glæden i dem når de endelig får lov til at vise deres dans, og de kan mærke hvor fedt det er!

Marie Ahm, indehaver af Ahm Dance Studio, og har danset de sidste 13 år

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.