Spring til indhold

Hip Hop & Tricking

9-17 år
Mandag, 18:15-19:45
Øvet / Meget øvet
Simon Grouleff Bødker‏‏‎ ‎
Lille Sal
Pris: 2.800 for hel sæson


Bemærk: Tilbuddet om 10% rabat gælder kun ved køb senest 1. oktober.
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres.
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres.
Gyldig fra 2-17 år.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Tillæg
Rabatter
Samlet Pris

Hvis du er danser, ved du, hvor vigtig fleksibilitet og kropskontrol er for at opbygge din teknik. Som noget helt nyt så tilbyder vi i sæson 22/23 ”Hip Hop og Tricking”. Denne time er en blandet time – den indeholder både undervisning i teknik, spring, styrke, flotte og svære gruppeløft (der netop kræver den rette teknik) – men også en masse hip hop og lidt blandet stilarter! På holdet vil I lære forskellige ”tricks” som sættes ind i små dansekoreografier.

Dette hold henvender sig både til dansere med nogen erfaring, som synes det lyder spændende men også den seriøse konkurrencedanser, som gerne vil blive endnu dygtigere rent teknisk – og som gerne vil kunne tilbyde sit hold forskellige tricks, der er gode at have med i en konkurrencedans. Det gælder både hip hop og Showdance.

Holdet optræder til danseskolens julebal og afslutningsshow. Og så vil I få flere muligheder for at opvise i Randers City sammen med alle de andre hold på danseskolen.

Tricking kaldes også Dance Tumbling.

Her er fire gode grunde til, at enhver seriøs danser bør tage Dance Tumbling lektioner:

  1. Tumbling udvikler hele kroppens styrke!

Ikke alene bygger tumbling på den styrke, du lærer i dine dansetimer, men du får også opbygget mange af de muskler, du måske ellers ikke bruger. Skuldre, for eksempel, er en af ​​de muskelgrupper, der arbejdes med i tumbling. Stærke skuldre kan gavne dansere i løft og tricks. Overkroppens styrke kan også beskytte dit hoved og nakke, når du lærer nye færdigheder.

  1. Tumling forbedrer din fleksibilitet!

Dansere er ofte kendt for hyperfleksibilitet, men imens fleksibilitet kan beskytte din krop mod forskellige skader, kan hyperfleksibilitet faktisk gøre dig mere udsat for skader. Tumbling kan være et værdifuldt værktøj for dig som danser, fordi det sikrer at du udvikler både styrke og fleksibilitet i samme tempo – på den måde kan du avancere mere effektivt og samtidig forhindre skader.

  1. Tumbling er et smukt billede i koreografi!

Uanset hvad din foretrukne dansestil er, kan tumbling tilføje både dybde, dimension, højdeovergange og demonstrere en dansers følelse af kontrol i en rutine. I mange lyriske og contemporary koreografier bruges mange forskellige akrobatiske og kreative bevægelser, der smukt understøtter koreografien. I hiphop bruges flik flak og araberbaglænder til udførelse af bevægelse. Derudover kan dem der udfører hoved- og håndstand ofte have lettere ved at udføre tricks der kræver styrke og balance.

  1. Tumbling er en masse sjov og kan forhindre “danseres udbrændthed”!

Hvis du er elitedanser, elsker du sandsynligvis dans. Men du ved også, at mange timers arbejde med teknik og rutiner om ugen nogle gange kan blive lidt kedeligt. Når du træner målrettet på at lære bestemte rutiner, så kan du komme i krise, fordi din tredobbelte piruette ikke sidder i skabet så hurtigt, som du havde håbet. For dansere, der også tager tumbling-timer, kan du opleve at opnå dine mål hurtigere end normalt. Tumbling kan være med til at holde både gejsten og engagementet i top, fordi det er et dejligt anderledes ”break” end de sædvanlige rutiner.

 

Dag

Mandag

Tidspunkt

18:15-19:45

Stilarter

Hip Hop, Tricking

Instruktør

Simon Grouleff Bødker‏‏‎ ‎

Niveau

Øvet / Meget øvet

Alder

9-17 år

Sal

Lille Sal

Mød din instruktør:

Simon

For at skabe et godt undervisningsmiljø, er det er vigtigt for mig at mine elever synes indlæringsprocessen er sjov. Så der skal være plads til fis og ballade, men vi skal også kunne være seriøse og fordybe os i en koreografi eller et trick.

Simon Grouleff Bødker, erfaren gymnast og hip-hop danser med 6 års erfaring som instruktør

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.