Spring til indhold
Få pladser tilbage!

FUSION

9-17 år
Mandag, 18:15-19:15
Øvet / Meget øvet
Simon Grouleff Bødker‏‏‎ ‎
Lille Sal

 


Fra nu til 21. maj
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres.
Gyldig fra 2-17 år.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Tillæg
Rabatter
Samlet Pris

Dette hold henvender sig til danseren, der brænder for at udvikle sig teknisk – og som gerne vil lære forskellige stilarter. Holdet vil i løbet af sæsonen arbejde med bl.a. hip hop, house, girly, waacking, tricking. Eftersom holdet ikke stiller op i konkurrencer, vil du lære en masse forskellige koreografier og dermed mange forskellige trin. Vi bruger som udgangspunkt to lektioner på én koreografi – dvs. ny koreografi hver anden gang. Holdet er både for dig med et par års danseerfaring, som synes det lyder spændende – men også den seriøse konkurrencedanser, der gerne vil blive endnu dygtigere.

Holdet optræder til danseskolens julebal og afslutningsshow. Og så vil I få flere muligheder for at opvise i Randers sammen med alle de andre hold på danseskolen.

Dag

Mandag

Stilarter

Hip Hop, Tricking

Instruktør

Niveau

Øvet / Meget øvet

Alder

9-17 år

Sal

Lille Sal

Mød din instruktør:

Simon

For at skabe et godt undervisningsmiljø, er det er vigtigt for mig at mine elever synes indlæringsprocessen er sjov. Så der skal være plads til fis og ballade, men vi skal også kunne være seriøse og fordybe os i en koreografi eller et trick.

Simon Grouleff Bødker, erfaren gymnast og hip-hop danser med 6 års erfaring som instruktør

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.