Musical / Showdance

Alder

11-17

Dag

Tirsdag

Tidspunkt

17:55-18:55

Stilarter

Musical, Showdance

Instruktør

Freja Nørgaard Jensen

Niveau

Elite, Øvet / Meget øvet

Sal

Lille Sal

Halvsæson (Fra Jan-Maj)

Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres.
Gyldig fra 2-17 år.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt

Musical/ Showdance

Dette hold er til dig, der bare ikke kan få nok af at danse. Dette hold deltager ikke i nogen konkurrencer, men det er et alletiders supplementshold til alle, der danser på elite/meget øvet showdance-hold. Niveauet her er nemlig meget øvet/ elite – derfor får du en virkelig god mulighed for at udvikle dit talent og lære en masse nye trin.

Freja har fokus på at lære jer forskellige koreografier, der gør brug af forskellige udtryk og kommer musicalens mange stilarter rundt. Eleverne vil lære masser af teknik, arbejde på smidighed og styrke, samtidig med at vi har det super sjovt og hyggeligt! Udover showdance så lærer I også ALT, hvad der er værd at vide om performance og udstråling, og hvordan man optræder foran et publikum. Der er desuden stort individuelt fokus på den enkelte elev, instruktøren sørger for at ALLE elever bliver udfordret på en god måde, og bliver endnu dygtigere dansere i løbet af sæsonen.

Hos Ahm Dance Studio er tryghed, sammenhold og venskaber det allervigtigste – og vi har stort fokus på, at alle føler sig velkomne, føler sig trygge og opbygger nye venskaber. Eleverne optræder til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers.

OBS! I skal påregne en extra udgift til opvisningstøj på ca. 300,-

Instruktører

Freja Nørgaard Jensen

Freja Nørgaard Jensen

Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.