INFINITY

Dag

Onsdag

Tidspunkt

19:30-21:00

Stilarter

Konkurrencehold, Showdance

Instruktør

Marie Ahm‏‏‎ ‎

Niveau

Elite

Sal

Store Sal

Alder

13-17

Det kræver optagelse for at komme på dette hold. Auditions er allerede afholdt. 

ELITE SHOWDANCE KONKURRENCEHOLD

”INFINITY” er vores junior elite showdance konkurrencehold. Holdet træner meget intensivt både til deres holdtræning med fokus på konkurrencekoreografien og til deres tekniktime med fokus på både den basale grundteknik og avancerede over-gulv øvelser der styrker eleverne. Den enkelte danser vil altså blive udfordret og udvikle sig meget gennem sæsonen. Derudover fokuserer vi selvfølgelig rigtig meget på at have et godt sammenhold, hvor der er plads til alle! Vi skal hygge os og have det mega sjovt, men samtidig have en koncentreret træning.

Holdet deltager i følgende konkurrencer:

 • Kaufmann Cup
 • CPH-Open
 • DM i Showdance

Derudover opviser holdet til danseskolens julebal og afslutningsshow i Arena Randers.

Såååå… Drømmer du om at danse på virkelig højt plan sammen med andre dansere, der er ligeså dedikerede som dig? Har du lyst til at være en del af vores dansefamilie og stærke fællesskab på tværs af hold og alder? Har du lyst til at få en masse gode oplevelser, som du aldrig vil glemme? Så tilmeld dig audition – vi glæder os til at se dig!!!

Forældreforventninger: Det kræver lidt ekstra af dig som forælder, når du melder dit barn til konkurrencedans. Et godt samarbejde mellem jer og instruktørerne er afgørende for en god sæson. I skal være indstillet på at indgå i kørselsordninger og opbakning til turneringer og opvisninger – dermed menes, at private aktiviteter planlægges udenom turneringer, opvisninger og træningslejre. Dette er en holddans og hver enkelt dansers tilstedeværelse er vigtig – for hele holdet. Dette gælder også de ugentlige træninger. Tjek kalender med alle vigtige datoer lige her. Kalenderen opdateres løbende, når arrangørerne melder datoer ud. Det forventes, at danseren deltager til ALLE konkurrencerne. OBS! Deltagelse i træningslejre er obligatorisk og en forudsætning for at gå på holdet! Tjek derfor datoer herunder INDEN du tilmelder dig. Kan man ikke deltage i træningslejre, så kan man desværre ikke gå på holdet.

OBS: Læs mere om hvad vi forventer af vores forældre og dansere på hold med auditions her: Eliteholds-vilkår-ADS

Alle vores konkurrencehold har desuden 1 uundværlig holdleder (forælder), som står for indsamling af penge til konkurrencetøj, konkurrencegebyrer mm. Holdlederen hjælper med at samle holdet inden de skal på scenen til konkurrencerne. Alle forældre forventes at hjælpe til, hvor der er brug for det.

Extra udgifter som kommer i løbet af året:

 • Kostume og evt. rekvisitter: 1500,-
 • 2 x træningslejr:
  – Nr. 1: Inkl. Forplejning og overnatning = 700,- Dato: 18-19/11 – 2023
  – Nr. 2: 5 timer uden forplejning = 350,- Dato: 13/1 – 2024
 • Konkurrence-Hygge  (alle konkurrencehold samles til teambuilding, opvisning mm.): 125,- Dato: 3/12-2023
  (Begge træningslejre + Konkurrence-Hygge er obligatoriske og dermed en forudsætning for at gå på dette hold)
 • Deltagergebyr til konkurrencerne: ca. 110,- pr. gang

 

Instruktører

Marie Ahm

Marie Ahm

Indehaver og Instruktør
Læs mere
Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.