Spring til indhold
Få pladser tilbage!

Hip Hop Solo/Duo

9-17 år
Tirsdag , 17:25-18:15
Alle Niveauer
Mathilde Dohn‏‏‎ ‎
Lille Sal

 


For dette hold skal der også påregnes en mindre udgift til opvisningstøj.
Fra nu til 21. maj
Du kan opnå rabat på vores hold ved at have søskende der også danser, eller ved at samme danser er tilmeldt flere hold. Bemærk: Rabatter kan ikke kombineres.
Gyldig fra 2-17 år.
Der betales altid fuld pris på det 1. og dyreste hold. BEMÆRK: Flerholdsrabat gælder kun hvis det er den SAMME person der går på flere hold. Dvs. flerholdsrabat gælder IKKE hvis andre i husstanden også går på et hold.
Tillæg
Rabatter
Samlet Pris

Ligger der en fremtidig hip hopper gemt i dig? Så er vores hip hop solo/ duo lige noget for dig! Her lærer du, hvordan man performer som en ægte hip hopper. Du er velkommen på holdet uanset niveau. Vi træner både som hold, men specielt med fokus på individuel træning.

Undervisningen indeholder mange forskellige genrer indenfor Hip Hop. Det hele bliver sammensat til super fede koreografier i stil med det, du ser i mange musikvideoer mm. Vi danser til tidens sejeste hits. Vi arbejder også en masse med den personlige udvikling – hvordan man kan og ”tør” udtrykke sig gennem dansen. Timerne med Mathilde er fyldt med danseglæde, masser af sved på panden og gode grin.

Du kan vælge at blive undervist som solo danser (alene) eller som duo (to og to). Det kan være sammen med en god ven, eller måske en af de nye dansevenner du får, når du starter på holdet.

Mathilde, som skal undervise jer, har masser af erfaring i bagagen som hip hop danser og hun ved lige præcis, hvad der skal til. Hun hjælper alle individuelt, og der undervises på flere niveauer: Både nybegynderen og den øvede danser. Alle vil således lære deres egen serie, som passer til det niveau, man er på, enten solo eller duo.

Hvis I vælger duo, så vil I skulle arbejde med at blive synkrone samtidig med at I laver forskellige trin og placeringer. Samarbejde er utrolig vigtigt. Man kommer tæt på hinanden som duo dansere, da man bruger meget tid sammen til træning. Vi garanterer masser af danseglæde og grin, imens vi skaber et stærkt sammenhold!

Dette første år med Hip Hop solo/ duo undervisning havde vi ikke tænkt, der skulle stilles op i konkurrencer. Men i stedet masser af fokus på din udvikling som danser – men du vil komme til at optræde til danseskolens julebal samt afslutningsshow. Herudover kommer der løbende forskellige muligheder for opvisning i Randers. Og føler man sig alligevel klar til at prøve kræfter med konkurrence, så kan man stille op til UDO som enten solo eller duo.

Dag

Tirsdag

Tidspunkt

17:25-18:15

Stilarter

Hip Hop

Instruktør

Niveau

Alle Niveauer

Alder

9-17 år

Sal

Lille Sal

Mød din instruktør:

Mathilde

Jeg går meget op i, at der er god energi og godt humør i min undervisning samt seriøsitet og et godt sammenhold. Det vigtigste er, at man føler sig tryg på holdet, så man kan slå sig løs, og give den gas. Jeg møder altid op med et smil og godt humør, klar til at undervise i både Hip Hop, Showdance og Tik Tok Dance.

Mathilde Dohn, konkurrencedanser med 10 års erfaring indenfor Hip Hop og Showdance

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.