Spring til indhold

Contemporary Workshop – Molly & Regitze

I den nye sæson får vi meget mere Contemporary på programmet. Og efter utallige opfordringer kommer der også contemporary for de yngste elever i alderen 7-9 år.

Underviserne bliver Molly og Regitze, og de starter op med en helt gratis workshop d. 10. April💫

(I skal være indforstået med, at der tages billeder til hjemmesiden denne dag 📸)

Hvad er Contemporary? Det udspringer af moderne dans og det er en yderst populær danseform netop nu. Den har sine rødder i balletten og showdance. Det er en meget stærk, udtryksfuld og smuk danseform.
Vi anbefaler varmt dette kommende hold til alle, der bare elsker at danse alle sine følelser ud – og så er det alletiders mulighed for at dygtiggøre sig indenfor dansen, uanset om du danser hip hop, showdance, disco eller noget helt andet. Du vil udvikle dig både teknisk og i din performance.

Hvem er Molly & Regitze? Hvis dit barn går på danseskolen, så ved de helt sikkert hvem de er 😉 Regitze danser på Infinity og har hovedrollen som Maleficent, som I også kan se på billedet. Molly er Maries lillesøster og hun danser på Energy (en af de pink piger), Levitate og Contemporary og så er hun reserve-danser på Infinity, som hun rykker op på næste sæson. Begge piger er SÅ dygtige med  mange års danseerfaring bag sig. De glæder sig helt vildt til at lære fra sig!💃💃💃

Skriv dig op på venteliste Vi kontakter dig hvis der opstår flere pladser på holdet. For at få besked med det samme kan du skrive din mail herunder.